To je to što me zanima!

Čilić imao 2-0 u setovima protiv drugog na svijetu pa prosuo sve

Čilić je u posljednja tri seta imao čak šest dvostrukih pogrešaka i samo četiri as-servisa, dok je ruski tenisač Daniil Medvjedev imao deset asova te je trećem setu tri puta uzeo Marinov servis
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić (32) oprostio se od Wimbledona porazom u 3. kolu od drugoga igrača svijeta Rusa Daniila Medvjedeva s 7-6 (3), 6-3, 3-6, 3-6, 2-6 za tri sata igre i 42 minute igre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilić (ATP-37.) je protiv drugoga igrača svijeta vodio s 2-0 u setovima, ali potom nije izdržao i glatko je izgubio preostala tri seta. U ta zadnja tri seta Čilić je imao samo četiri as-servisa i čak šest dvostrukih pogrešaka, a Rus deset asova i nijednu dvostruku pogrešku. Ukupno je u meču Marin napravio 11 aseva i 10 dvostrukih pogrešaka.

U prvom setu Čilić je napravio "break" za 4-2, potom odmah izgubio svoj servis, pa u osmoj igri propustio dvije lopte za obrat. U "tie-breaku" je Marin bio dominantan i s 7-3 osvaja prvi set.

U drugom setu je Čilić podigao svoju igru, dvaput je Medvjedevu uzimao početni udarac, a na svoj servis nije dao nijedu priiku.

U trećem setu je dominirao Medvjedev, čak triput je uzimao Marinov servis, iskoristivši samo 49 posto ubačaja prvog servisa hrvatskog igrača.

Rus je u drugom gemu napravio "break" koji mu je donio i četvrti set, a u petom setu se Marinova igra posve raspala, Medvjedev je poveo s 5-0 i prošao u osminu finala.

Bio je ovo njihov drugi međusobni sraz i drugi Čilićev poraz.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kolikojesati 04.07.2021.

    Pustimo Cilica na stranu, koliko gramatičkih grešaka ima ovaj članak...

  • MIRCE 04.07.2021.

    sta je ovo ljudi moji sta se desilo sa HRVATSKIM SPORTOM Cilic izguci pa fudbaleri pa rukometasi juce kosarkasi ni kvalifikacije i tezak poraz crna godina za Hrvatski sport

  • radow 04.07.2021.

    Stvarno šteta da je to ispustio. Šta je sraz? Kakva je to riječ? Hajd dvoboj, okrśaj, susret, duel, ali sraz? Šta uradiste od vašeg jezika....žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare