To je to što me zanima!

Čilić otvara protiv - Zizoua. Otac mu je bio veliki Zidaneov fan...

Nisam još na 100 posto, vidjet ću još tijekom dana kako će tijelo reagirati i hoću li biti spreman za meč. Veća je vjerojatnost da ću igrati, rekao je Čilić koji bi trebao prvi na teren u subotu
Vidi originalni članak

Marin Čilić otvorit će u subotu dvoboj Davis Cupa Hrvatske i Belgije u Varaždinu protiv Zizoua Bergsa (ATP 131). Bergsovo je ime gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj izvukao prvo na ždrijebu u Hrvatskom narodnom kazalištu, pa je bilo jasno da će on sutra, kao prvi reket Belgije, od 14 sati zaigrati s drugim reketom Hrvatske, čije ime danas možete pronaći tek na 1044. mjestu ATP liste.

NOVI TENISKI IZBORNIK ZA 24SATA Zovko: Zbog tenisa sam išao u kemijsku školu! Radio sam i s Mirjanom Lučić, ružna priča... OKUPLJANJE REPREZENTACIJE Zašto Borna Ćorić ne igra Davis Cup? 'Tražio me da ga izostavim jer se još ne osjeća kao lider'

Nakon njih na teren će naš prvi reket Duje Ajduković (ATP 125), koji je u rujnu u Splitu tek debitirao za reprezentaciju i ovo će mu biti drugi meč u singlu, protiv Jorisa de Loorea (191). Za nedjeljni meč parova (13:00) nominirani su Ivan Dodig i Mate Pavić, za Belgiju Sander Gille i Joran Vliegen. Nakon parova po potrebi će igrati Ajduković - Bergs te Čilić - De Loore.

Tako zasad stvari stoje, no postoji mogućnost da se promijene. Čilićevo koljeno nije u najboljem stanju, pa bi mogao prepustiti mjesto Serdarušiću.

- Od povratka iz Australije imao sam teškoća s koljenom i od tada pokušavam sanirati tu ozljedu. Posljednjih nekoliko dana je išlo jako pozitivno. Iskreno, nisam još na 100 posto, vidjet ću još tijekom dana kako će tijelo reagirati i hoću li biti spreman za meč. Veća je vjerojatnost da ću igrati - rekao je Čilić.

Ako vam ime Čilićevog protivnika zvuči i poznato i neobično, da, na dobrom ste tragu. Bergsov otac bio je amaterski nogometaš te igrao u klubu u kojem je postojalo jedno pravilo - prozvati se po nekoj nogometnoj ikoni. On je bio obožavatelj Zinedinea Zidanea, pa je i je njegovim nadimkom obilježio i sina

- U školi su mi se znali smijati zbog imena, ali danas sam zahvalan zbog imena jer kamo god dođem, pogotovo u Francusku, prema meni su svi dobri - rekao je jednom prilikom.

Imaju Belgijci još zanimljivih crtica u svojim redovima. Primjerice, brat Sandera Gillea, Joris, je rukometni reprezentativac Belgije i, štoviše, prošle je godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bio prvi strijelac protiv Hrvatske...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

  • Mr. Pickles 02.02.2024.

    Ako nikad više nećeš biti na 100% koja je svrha igranja (zaraditi još jedan milijun u naredne 2-3 sezone 🤔, imaš više nego dovoljno 💵💶)

Komentiraj...
Vidi sve komentare