To je to što me zanima!

Čilić u dva meča u Stuttgartu osvojio sve poene na 1. servisu!

Nekadašnji treći tenisač svijeta brusi formu za Wimbledon. Na travnatoj podlozi u Stuttgartu Čilić je u prva dva meča osvojio sve poene na prvom servisu (62/62) te ispalio 39 aseva
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog ATP turnira u Stuttgartu nakon što je lako sa 6-3, 6-2 poslije svega sat vremena pobijedio Gruzijca Nikoloza Basilashvilija, 31. tenisača svijeta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilić je u meču servirao čak 19 aseva, a Basilashvili samo četiri. Gruzijac je napravio četiri dvostruke pogreške, a Čilić dvije. Hrvatski tenisač ni jednom nije izgubio svoj servis, niti je bio u opasnosti da ga izgubi, a suparniku ga je uzeo tri puta, jednom u prvom setu i dva puta u drugom.

BRAVO! Hrvatima ide na travi: Čilić i Vekić krenuli su pobjedama

Marin je u uvodna dva meča u Stuttgartu osvojio sve poene na prvom servisu (62/62) te ispalio 39 aseva. Odlična statistika na travi jer Wimbledon kreće već 28. lipnja!

Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled. U četvrtfinalu će Čilić igrati protiv boljeg iz ogleda između prvog nositelja Kanađanina Denisa Shapovalova i Španjolca Feliciana Lopeza.

Protiv Shapovalova, 14. na ATP ljestvici, Čilić ima negativan omjer pobjeda i poraza, svladao ga je samo jednom u četiri međusobna ogleda, dok je u osam susreta protiv Španjolca Lopeza (ATP-62.) Čilić slavio pet puta.

 

SVAĐAO SE SA SUCEM Federer: Čilić je bio uznemiren. Ne znam zašto mi to nije rekao

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Čićo 10.06.2021.

    Uz tenis....najbitnije je kako mu se mali raduje, cijeli se uzvrti kad ga vidi!!! To ti nitko ne može platit!!!

  • Ivan_Masic 10.06.2021.

    Doktorski odraden mec protiv Basilashvilija, imam osjecaj da je ovo mec koji bi mogao Marina pogurati prema tituli jer ga ovako uvjerljivog nisam dugo gledao! Bravo Cila, guraj dalje 🇭🇷💪

  • mentalist1 10.06.2021.

    Osvaja wimbledon

Komentiraj...
Vidi sve komentare