To je to što me zanima!

Čilićev protivnik u 3. kolu AO-a: Bio sam pozitivan na koronu, svejedno su me pustili u državu

Kada sam letio u Australiju još sam uvijek bio pozitivan. Bilo mi je dopušteno ući u zemlju, a u karanteni sam proveo više od deset dana, rekao je Andrej Rubljov
Vidi originalni članak

Andrej Rubljov pobijedio je u tri seta Ricardasa Berankisa i plasirao se u 3. kolo Australian Opena gdje će igrati protiv Marina Čilića, a nakon meča iznenadio je javnost.

- Mene osobno sada ne testiraju jer sam tek prebolio koronavirus. Kada sam letio u Australiju još sam uvijek bio pozitivan, ali razina Covid SS, kako se to zove, neću lagati, bila je vrlo niska i nije opasna. Bilo mi je dopušteno ući u zemlju. Osim toga, proveo sam više od deset dana u karanteni - rekao je Rubljov.

Zanimljivo, otkada je došao u Australiju pozitivan, nitko od njega nije zatražio da napravi PCR test.

- Možda bih i dalje bio pozitivan, ali više nisam zarazan i opasan. Budući da sam bio bolestan, više ne radim PCR testiranja.

NASTAVLJA SE 'RAT' Đoković sprema tužbu Australiji od 3.8 mil. eura za loš tretman

Dvoboj Rubljova i Čilića koji će odlučiti tko ide u osminu finala na rasporedu je u subotu oko 1 sat po hrvatskom vremenu. Rus je favorit obzirom na formu i bodovno stanje na ATP tablici, no na Čilićevoj je strani ogromno iskustvo u napetim, dugim mečevima na tri dobivena seta. Najbolji rezultat na AO Rubljov je ostvario prošle godine kada je dogurao do četvrtfinala, dok je Marin 2018. došao do posljednje stepenica, gdje je u pet setova posrnuo protiv legendarnog Rogera Federera.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20.01.2022.

    Znaci pustili su u drzavu zarazenog igraca samo zato sto je cijepljen, a zdravog nisu jer nije cijepljen. Kakva lakrdija. Jos su cijeli show napravili od svega.

  • 20.01.2022.

    Nema ga bosanac ni na plejki a ovako gubi 0-3

  • Čeljo Brtika 20.01.2022.

    "Svi mrze Đokovića", to je ona serija 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare