Sport

Komentari 39

Đoković sprema tužbu Australiji od 3.8 mil. eura za loš tretman

Đoković sprema tužbu Australiji od 3.8 mil. eura za loš tretman

Tim srpskog tenisača smatra da je oštećen za 2.760.000 eura što je ujedno i nagrada za osvajanje Australian Opena, a u ostatak očito ide i spomenuti loš tretman koji je Đoković imao po dolasku u 'Down Under'

Dobro je poznato da Novak i njegova obitelj smatraju da je tretman u imigracijskom hotelu Parku u Melbourneu bio očajan. Njegova majka je otkrila da je soba bila puna insekata, napisali su kolege iz britanskog Suna i otkrili da najbolji svjetski tenisač Novak Đoković namjerava tužiti Australiju.

Tim srpskog tenisača smatra da je oštećen za 2.760.000 eura što je ujedno i nagrada za osvajanje Australian Opena, a u ostatak do 3.8 milijuna očito ide i spomenuti loš tretman koji je Đoković imao po dolasku u 'Down Under'.

Podsjetimo, Novak Đoković došao je u Australij 4. siječnja i tada je krenula njegova saga. Prvo nije mogao ući u zemlju, pa je nakon nekog vremena ušao i čak trenirao za Australian Open pa je krenulo suđenje na kojem je odlučeno da može u zemlju, ali su ga na kraju australske vlasti deportirale.

Novi problemi se otvaraju za njega jer je i Roland Garros potvrdio da će igrači morati biti cijepljeni žele li igrati, kao i na US Openu i na Wimbledonu, a pitanje je sad što će Đoković napraviti po tom pitanju. 

Inače, u srijedu je Reutersu stigla potvrda kako je Đoković kupio 80 posto dionica danske tvrtke QuantBioRes koja proizvodi lijek protiv korona virusa. Pa možda i tu ima nešto....

Najčitaniji članci