To je to što me zanima!

Cindra poručio Španjolcima: Ne sumnjam da ćete sutra izgubiti

Hrvatska rukometna reprezentacija će u zadnjoj utakmici Grupe I drugog kruga rukometnog Eura igrati protiv Španjolske s kojom se bore za prvo mjesto u skupini. Taj je susret prokomentirao naš 'Španjolac' Cindrić
Vidi originalni članak

Nama je važno da budemo prvi u skupini. Prvo mjesto možda neće imati utjecaja u polufinalu, jer sve četiri ekipe koje se nađu tamo željet će zlato, no utakmice protiv Španjolske uvijek su posebne, izjavio je 26-godišnji Cindrić, za španjolski Mundo Deportivo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Protiv Španjolske će se naći licem u lice s Alexom Dušebajevim s kojim je lani igrao u Kielceu, a prije toga i u Vardaru s kojim su 2017. godine osvojili Ligu prvaka. No, naš Cindrić još 'vuče' ozljedu te je pitanje hoće li zaigrati u susretu protiv Španjolske.

- Alex je dobar igrač, odlična osoba i moj prijatelj, no sutra to prijateljstvo neće utjecati na nas. Za Španjolsku igra puno mojih suigrača, i bivših suigrača, no ne sumnjam da će sutra izgubiti - istaknuo je Cindrić.

Neporažene Hrvatska i Španjolska u srijedu će odmjeriti snage u utakmici koja će odlučivati o prvom mjestu u skupini koje bi trebalo donijeti uvjetno lakšeg protivnika u polufinalu. Španjolska brani naslov osvojen prije dvije godine u Hrvatskoj te će peti put zaredom igrati u polufinalu europskih prvenstava.

- Prošle godine na Svjetskom prvenstvu bio sam ozlijeđen, no na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj imao sam prilike puno igrati. Godine prolaze, a ja sam sve bolji. Imam više iskustva, također smatram da sam izrastao kao igrač, a to utječe kada igram za Hrvatsku - rekao je Cindrić.

U posljednjoj utakmici u skupini protiv Češke nije odigrao niti minute kako bi se odmorio za nastavak natjecanja.

- Prvenstvo nam je dalo takvu mogućnost, da se odmorimo mi igrači koji smo na terenu proveli više vremena, a da drugi dobiju priliku. No svi smo spremni za igrati protiv Španjolske - zaključio je Cindrić. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Roberto Barcello 22.01.2020.

    Sutra na espanu stavit 10000 kn,sigurno dobivaju! Inače naši kad prijete javno onda zdime,bolje je šutit i igrat pa sto bude

  • nostradamus 21.01.2020.

    Meni taj lik tako nije nikako sjeo. Kad ga je Lino izvadio protiv njemacke mi smo -5 okrenuli u svoju korist. Karacic i on ne mogu igrati zajdno, nemaju skok sut, sve ide na dribling, onda se zakucaju u protivnicku obranu, uspore igru, nemaju brzinu u predaji lopte jer su niski i moraju ulaziti u duel, a to ih blokira od brzog protoka i uvijek to izgleda protiv iole jacih ekipa lose.

  • Jacky71 21.01.2020.

    Ja nebi uopce isao na noz sa njima sutra, neka budu svjezi za to polufinale a svejedno ko nam bude protivnik, laganih vise nema, tako su Francuzi vec godinama imali strategiju, lakocom odrade ono sto moraju i onda te vazne utakmice cekaju odmorni, mi smo svaki put umirali do polufinala, sami sebi zakompliciramo i onda kada je najvaznije daju posljednje atome snage da pobijede, sad prvi put imamo komotnu situaciju i treba ju koristiti.. Ne vjerujem da ce se i Norvezani sad ubijati posto su osigurali polufinale, mozda i izgube od Slovenaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare