To je to što me zanima!

Ćirina zadnja šetnja voljenim gradom: Nisam siguran da ću dočekati rođendan. Ljubim vas

Prije dva je tjedna prošetao središtem Zagreba, a već je tada rekao kako se ne osjeća dobro i da zna da nema nikakve šanse u ovoj borbi. 'Trener svih trenera' napustio nas je prije 88. rođendana
Vidi originalni članak

Žao mi je, sine, više ne izlazim van. Jedino još idem na infuziju. Braco me vodi, a ja se brzo umaram. Moram se odmoriti svakih pet metara, rekao je 26. siječnja Miroslav Ćiro Blažević za Večernji list, a dva je tjedna kasnije preminuo u 88. godini života. Do 88. rođendana dijelio ga je dan, bila je to njegova posljednja šetnja voljenim gradom.

POGLEDAJTE POSLJEDNJU ŠETNJU GRADOM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeno, rođen je 10. veljače, ali je objasnio da se otac zadržao u kafiću pa ga je upisao dan kasnije.

U 88. GODINI Preminuo je Ćiro Blažević

- Vama je samo do za*ebancije, a ja se borim iako znam da nemam nikakve šanse. Nisam siguran da ću dočekati 9. ili 10. veljače. Drago mi je da mislite na mene, sve vas ljubim.

POGLEDAJTE VIDEO: Otišao 'trener svih trenera'

Sa sinom je prošetao i Dolcem, a brojni prolaznici srdačno su mu prilazili. Tad ih je zabrinuo njegov izgled, djelovao je drugačije nego inače. 

- Ja sam ti tako bolestan... Tako mi je teško. Ova jeb*** bolest cijelog me zaokupirala. Mučim se, patim se. Velike bolove imam, tako, eto - rekao je Ćiro za story.hr.

Podsjetimo, nakon što je u prosincu bio u Baselu, gdje je bio u bolnici, Ćiro je stigao izravno na dodjelu nagrade "Vladimir Beara".

- Dragi moji ljudi. Okupili ste se u velikom broju i ukazali ste mi veliku čast. Ali ovo je moje posljednje obraćanje javnosti na jednom javnom skupu. Gotovo je. Nema više. Adio, Ćiro! Brojim posljednje dane - rekao je tad Ćiro.

TRENER SVIH TRENERA Ćiro objavio svoju nikad viđenu fotografiju: Sa 17 godina otišao sam osvojiti prvenstvo u flanelu

Potom je bio u KBC-u Rebro u Zagrebu pa na kućnoj njezi. Bio je omiljen u narodu, nikad nije odbio čašicu razgovora, fotografiju, šalu. Zauvijek će ostati upamćen kao 'trener svih trenera'.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Brzopoteznik 10.02.2023.

    Dočekat ćeš pakao,ne brini.

  • icko1 08.02.2023.

    To je Bosanac pravi

  • jaosijek 08.02.2023.

    kad sam ga vidio na ovoj snimci znao sam da je kraj, to se jednostavno vidi, nazalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare