To je to što me zanima!

City izbacio Liverpool iz Kupa, Haaland zabio nakon 10 minuta

Liverpool i City odigrali su petu međusobnu utakmicu u 2022. godini, a ovaj je put slavila ekipa Pepa Guardiole. Starim navikama vratio se i Haaland, koji nije igrao na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Prošlo je samo četiri dana od kraja Svjetskog prvenstva u Katru, ali za nogometaše nema predaha. Vratio se klupski nogomet, a Liverpool i Manchester City ponovno su počastili ljubitelje nogometa s odličnom utakmicom, što je postalo uobičajeno kada igraju ove dvije momčadi.

City je s 3-2 na Etihadu izbacio 'redse' u četvrtfinalu Carabao kupa. Momčad Pepa Guardiole povela je golom Erlinga Haalanda već u 10. minuti igre. Sjajni norveški golgeter odmarao je tijekom Mundijala, ali očito mu nije trebalo puno vremena da se vrati zabijanju golova. 

Fabio Carvalho izjednačio je u 20. minuti, a do kraja poluvremena nije bilo novih golova. Riyad Mahrez doveo je City u novo vodstvo nakon dvije minute nastavka, ali Mohamed Salah zabio je gol za 2-2 nakon samo jedne minute.

RAZMEĆU SE MILIJUNIMA Joško Gvardiol sad može birati, žele ga dovesti još dva velikana

Odlučujući gol zabio je nizozemski reprezentativac Nathan Ake u 58. minuti. 

Sve golove s utakmice pogledajte OVDJE.

U 79. minuti utakmice žute su kartone dobili Fabinho i Rodri. Naime, veznjak Liverpoola napravio je prekršaj na Španjolcu, a situacija je ubrzo eskalirala u naguravanju na terenu nakon čega je Fabinho završio na travnjaku. Ipak, dalje od toga nije išlo i utakmica se ubrzo najnormalnije nastavila.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Truth69 23.12.2022.

    Jeli Dalic prodao sav livanjski sir?

  • Hrvoje Dimitrijević 23.12.2022.

    Bolesno dobra utakmica, KDB potvrdio da je i dalje najbolji vezni na svijetu, Rico Lewis će bit čudo, a Akanji-Laporte potvrdili da su najgori stoperski par kojeg Pep ima na raspolaganju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare