To je to što me zanima!

City je vladar Manchestera! Dobili United u derbiju kola

U gradskom derbiju igranom na Etihadu Manchester City pobijedio je Manchester United rezultatom 3:1. Strijelci za građane bili su Silva, Aguero i Gundogan, a za crvene vragove zabio je Martial s 11 metara...
Vidi originalni članak

Gradski derbi između dva kluba koja se ne mogu podnijeti. Dvoboj dva najbolja trenera današnjica Josepha Guardiole i Josea Mourinha, zaista utakmica za poželjeti.

Glavna vijest uoči utakmice bilo je izostavljanje Paula Pogbe iz početne postave, a Jose Mourinho objasnio je kako se radi o ozljedi koju je veznjak zaradio na gostovanju kod Juventusa tijekom tjedna.

Momčad Pepa Guardiole povela je već u 12. minuti kada je izigrana gostujuća obrana, a sa šest metara poentirao je David Silva. Drugi gol djelo je Sergija Aguera koji je zabio u 48. minuti nakon lijepe akcije i duplog pasa s Mahrezom.

Deset minuta kasnije United je uspio smanjiti. Ederson je srušio Lukakua i skrivio jedanaesterac kojeg je besprijekorno izveo Martial. No, umjesto da dođu do izjednačenja, crveni vragovi do kraja utakmice još su jednom kapitulirali. Ilkay Gündogan je u 86. kaznio loše izveden pokušaj postavljanja ofsajd zamke i nečuvan pogodio za nastavak niza bez poraza u ligi.

U utakmici igranoj istovremeno, Arsenal je na Emiratesu u posljednjim minutama izborio bod odigravši 1:1 s Wolverhamptonom.

Gosti su poveli golom Cavaleira koji je u 13. minuti iskoristio očajno postavljenu obranu topnika, a topnici su izjednačili tek u 86. kada je zabio Mkhitaryan.

Momčad Unaija Emeryja tako je produžila niz bez poraza na 16 utakmica! Posljednji puta poraženi su protiv Chelseaja (0:2) 18. kolovoza i od tada nanizali 12 pobjeda i četiri remija.

A možda im je pomogla i poruka Eduarda da Silve koji je nazočio susretu i uoči utakmice snimio video kojim je bivšem klubu zaželio sva tri boda...

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 12.11.2018.

    Veliki sam navijač uniteda pratim ih od svoje pete šeste samo cu reci jedno Mourinho out ovo više nema smisla ovaj Woodward em nezna dovest igrača iako ajde to još nekako i vozi ali brate još je gori kad ne vidi da se trener mora hitno promijeniti Mou je potrošio ali apsolutno sve kredite što je imao može ga izvući liga prvaka u što debelo sumnjam,nek odriješi kesu za nekog trenera sa malo vise ofenzivnim stilom pošto je debelo uštedio na dovodjenju nikoga.....

  • 12.11.2018.

    Eh kad bi barem bila obrnuta situacija na klupama ova dva kluba.

  • lolito 11.11.2018.

    ja samo čekam kad ce im odrapiti debele kazne za krsenje ffp...samo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare