To je to što me zanima!

Cormier: Želim protiv Stipe još jednom pa makar i bez publike

Bivši svjetski prvak, kako i sam kaže, želi još jednom u oktogon protiv hrvatskog Amerikanca kako bi završila trilogija, međutim, vrijeme mu istječe, a što je pogotovo važno sada kad je cijeli svijet paraliziran
Vidi originalni članak

Volim publiku, volim tu eksploziju koju donosi i koja se dogodila kad sam nokautirao Stipu Miočića u Las Vegasu. Imao sam sjajan život, karijeru i velike trenutke te samo želim taj još jedan trenutak, poželio je Daniel Cormier (41) u razgovoru za MMA Junkie radio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši svjetski prvak, kako i sam kaže, želi još jednom u oktogon protiv hrvatskog Amerikanca kako bi završila trilogija, međutim, vrijeme mu istječe, a što je pogotovo važno sada kad je cijeli svijet paraliziran.

- Bitni smo Stipe i ja, sve drugo pada mi u drugi plan. Želio bih još jednom imati priliku nastupiti pred publikom i osjetiti sve navedeno, no najvažnije mi je još jednom osjetiti borbu.

BORBA NIJE NA PRVOM MJESTU Cormier podržao Miočića: Sad ljudima treba Stipe vatrogasac

Upitan želi li borbu bez publike ili se uopće ne bi borio, Amerikanac je odgovorio.

- Mislim da bih odabrao ovo prvo. Radije bez gledatelja nego da moram čekati dugo vremena dok se sve normalizira. Zbog toga sam uzbuđen čuti da se UFC vraća.

S druge strane, Miočić vjerojatno ne razmišlja puno oko onoga što bi moglo uslijediti jer sada vodi neke druge borbe kao vatrogasac.

- Fokusiran sam na svoje intervencije. Ne samo da sam položio zakletvu, nego doista želim pomoći onima kojima je hitna pomoć potrebna. Nadam se da ću se uskoro vratiti borbama i da će se situacija uskoro normalizirati, ali zasad učinimo nešto za svoje zajednice - napisao je Stipe nedavno na svom Twitter profilu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • patagonija1 11.04.2020.

    DC neka najprije odradi Nganou-a. Da se kvalificira za meč sa Stipom.

  • branimir220250 11.04.2020.

    Nek shvati da je u korneru, nije stipe pio tintu da prihvati izazov čupsća očiju😎❌

  • VOLBEAT 10.04.2020.

    može jedino ako mu selotepjom zalijepe prste za šaku

Komentiraj...
Vidi sve komentare