To je to što me zanima!

Costa je zabio iz čistog faula, a VAR rekao da je sve regularno!

Igrala se 24. minuta susjedskog derbija u Sočiju kada je u jednom skolu Costa rukom po bradi opalio Pepea i srušio ga na pod. Rocchi je pustio igru da bi Costa potom sjajno pogodio za 1-1. VAR je tako presudio...
Vidi originalni članak

Da je Diego Costa 'prljav' i agresivan napadač dobro znaju i ptice na grani, a kako to onda ne bi znali i svi stoperi diljem Europe, posebno oni protiv kojih ovaj naturalizirali Španjolac često igra.

Itekako dobro ga poznaje i Portugalac Pepe, no koliko god iskusan bio portugalski stoper, Costa ga je, uz veliku pomoć VAR-a, fino nasamario.

Faulčinom.

VIDEO

Igrala se 24. minuta susjedskog derbija u Sočiju kada je u jednom skolu Costa rukom po bradi opalio Pepea i srušio ga na pod. Rocchi je pustio igru da bi Costa u majstorskoj solo dionici uspio srediti ostale portugalske defenzivcije i savladati Ruija Patricija.

Oko sokolovo Mateo Beusan dao je svoj sud odmah na poluvremenu u HRT-ovoj emisiji Zabivaka.

- Vidimo da Pepe izbija loptu i nakon toga dolazi do lakta u vratu Pepea. Za mene je ovo prekršaj, bez obzira na njih četvoricu, VAR... On ne gleda loptu, tu je lakat direktno u laktu. I nakon igranja lopte može biti faul. Ovdje se vidi da on traži pomoć, oni kažu da idemo dalje. Ovo je prekršaj.

Tražili su Portugalci upotrebu VAR-a, VAR se pojavio i presudio u korist Španjolske...

VIDI OVO: 15 zanimljivih činjenica o Nigeriji

Idi na 24sata

Komentari 54

  • franjo54 16.06.2018.

    Var vara

  • Nemo22 16.06.2018.

    Da je bio prekid,ne bi bilo gola.

  • peso 16.06.2018.

    vratit će mu pepe kad-tad,neće njega nitko laktarit

Komentiraj...
Vidi sve komentare