To je to što me zanima!

Cristiano poput sjajnog stroja: Ronaldo zabio novi gol i ispisao nogometnu povijest u pobjedi

Iako je Al Nassr sezonu otvorio s dva poraza, ova momčad sad igra kako bi i trebala, s obzirom da je možda i prvi favorit za osvajanje titule prvaka s Ronaldom, Sadiom Maneom i Marcelom Brozovićem u prvom sastavu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (38) bliži se 40. rođendanu, ali nema planova usporiti s fantastičnim igrama na nogometnim terenima. Portugalac je zabio 850. gol u karijeri u velikoj pobjedi 5-1 Al Nassra u saudijskom prvenstvu protiv Al Hazma, a nakon pet kola je najbolji strijelac i asistent u ligi.

Reprezentativac Portugala stigao je do brojke od 850 golova u karijeri i time postao prvi nogometaš u povijesti koji je stigao do te brojke.

Ronaldo je namjestio gol Abdulrahmanu Ghareebu nakon 33. minute igre, a Abdullah Alkhaibari povisio je vodstvo Al Nassra krajem prvog dijela.

SAUDIJSKA LIGA Uvjerljiva pobjeda Al-Nassra, VAR poništio Brozovićev asist

Jedini gol domaćina zabio je  Muhammed Badammosi u 47. minuti, ali bilo kakvu nadu ugasio je Otavio golom u 57. minuti na novu asistenciju Ronalda. Peterostruki osvajač Zlatne lopte zatresao je mrežu za 4-1 u 68. minuti. Snažno je zakucao loptu u mrežu nakon lijepe akcije Al Nassra.

Posljednji gol na utakmici zabio je Sadio Mane u 78. minuti. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igrao je do 82. minute utakmice.

SAUDIJSKA LIGA VIDEO Ronaldo zabio hat-trick, Brozović oduševio dodavanjima u showu protiv Bilićevog kluba SVE SU MU OMOGUĆILI Oduševljeni Neymar: Dugo sam pratio saudijski nogomet. Želim biti globalni igrač i testirati se!

Ronaldu je ovo već šesti gol u pet utakmica saudijskog prvenstva. Najbolji je strijelac lige, a na drugom je mjestu njegov suigrač Sadio Mane s pet golova. 

Iako je Al Nassr sezonu otvorio s dva poraza, ova momčad sad igra kako bi i trebala, s obzirom da je možda i prvi favorit za osvajanje titule prvaka s Ronaldom, Sadiom Maneom i Marcelom Brozovićem u prvom sastavu. Ovom je pobjedom Al Nassr napredovao na šesto mjesto saudijske lige, s četiri boda zaostatka za vodećim Al Hilalom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ssssssssss 03.09.2023.

    Samo je jedan kralj nogometa : Messi Lionel . Ostali moraju jos puno zganaca pojesti da mu mogu kopacke cistiti 🎱⚽️🏆

  • ćiribu_ćiriba 02.09.2023.

    Goat.

  • superhornet199 02.09.2023.

    Messi dominira u MLS-u gdje je zaredao pobjede u najgorem klubu lige… o tom ne pišete…

Komentiraj...
Vidi sve komentare