To je to što me zanima!

Cristiano sad ima i policiju na vratu: Otvorili slučaj silovanja

Policija u Las Vegasu potvrdila je da će, nakon teksta u njemačkom Spiegelu, opet istražiti teške optužbe za silovanje za koje je portugalskog nogometaša optužila bivša manekenka
Vidi originalni članak

Iako je nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo posljednjih dana tvrdio kako su optužbe za silovanje koje je iznijela Kathryn Mayorga (34) čisti 'fake news', policija u Las Vegasu će opet otvoriti slučaj, piše Daily Mail. Mayorga je u četvrtak podnijela tužbu protiv nogometaša a zatim je izašao i njen intervju u njemačkom Der Spiegelu.

Nekadašnja studentica i model  optužila ga je da ju je  brutalno napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa. 

TEŠKE OPTUŽBE Ronaldo u velikim problemima: Prijeti mu i doživotni zatvor...

- Nakon što me silovao mi se ispričao. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih 1 posto - rekla je Mayorga u intervjuu. Ronaldovi odvjetnici su najavili tužbu protiv novina. 

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila nedjelo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina. 

SLUČAJ SE OPET OTVORIO Studentica je otkrila identitet: Ronaldo me brutalno silovao...

Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju, sada se, s vremenskim odmakom, ipak spremna suočiti s događajem koji joj je promijenio život, zbog kojeg je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima. Na pitanje zašto je prihvatila novac, rekla je da je bila prestravljena zbog njegove slave, a nije željela ni da se njezino ime provlači kroz medije. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Leonorfi 02.10.2018.

    On ako je stvarno išao silovati žensku, glup je da gluplji ne može biti.

  • yo.o. 02.10.2018.

    Pogrijesila je sto je pristala na novce u zamljenu za sutnju, ali ovaj bahati momcic treba odgovarati za svoj postupak.

  • JureMartinov 02.10.2018.

    Pa dao joj novac u zamjenu za šutnju.Ljudi moji to se je sve pred sudom odvijalo.Nije htjela prihvatiti nagodbu dok pred njom i sudcima ne pročita 10-ak stranica teksta di je napisala što joj je sve napravio i kako se osječala psihički i fizički i koje su posljedice.lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare