Obavijesti

Sport

Komentari 229

Studentica je otkrila identitet: Ronaldo me brutalno silovao...

Studentica je otkrila identitet: Ronaldo me brutalno silovao...
1

Mayorga i Ronaldo upoznali su se u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je Ronaldo prišao i ponudio piće. Tu je priča počela, a svoj identitet studentica je držala skrivenim zbog nagodbe

VIDEO

Kathryn Mayorga (34), studentica iz Las Vegasa, tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo analno silovao 2009. godine.

Ona tvrdi da se to dogodilo 12. lipnja u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu te da ju je Portugalac prisilio na seks, piše njemački Der Spiegel. 

Oni se pozivaju na 'Football Leaks', a sada je konačno i poznat identitet djevojke pa je CR u velikim problemima.

Mayorga je šutjela cijelo vrijeme budući da joj je on platio 375 tisuća dolara u izvansudskoj nagodbi. Do iste je došlo nakon što je ona pozvala policiju i nakon što je ustanovljeno da je uistinu silovana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tvrdi da sada ima teške psihičke posljedice silovanja pa je odlučila progovoriti. Mayorgini odvjetnici žele sporazum proglasiti nevažećim.

Mayorga i Ronaldo upoznali su se u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je Ronaldo prišao i ponudio piće. Druženje su nastavili u hotelu Palms u njegovoj sobi.

Svi su krenuli u jacuzzi, a onda se ona, kako kaže, otišla presvući u kupaonicu. Ronaldo je krenuo za njom.

- Uglavnom, zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smijala sam mu se jer sam mislila da je riječ o šali. Taj tip koji je toliko poznat i toliko zgodan je u biti luđak i perveznjak - ispričala je pa nastavila:

- Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni.

Nije htjela imati seks s njim, a on ju je, tvrdi, odvukao u spavaću sobu.

- Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene - rekla je studentica iz Vegasa koja je žestoko odbija ikakvu vrstu odnosa, no isti se, govori ona, dogodio. Bez prezervativa i lubrikanata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu