To je to što me zanima!

Cristiano, što radiš?! Juve dobio gol nakon 'reakcije' CR-a u zidu

Dok su svi oko njega skakali, a jedan iza čak i ležao kako bi spriječio niski šut, Cristiano Ronaldo je stavio ruku preko lica i digao nogu 'tek toliko' te je lopta upravo preko njega ušla u gol
Vidi originalni članak

Juventus je u 32. kolu Serije A pobijedio preokretom pobijedio Parmu 3-1 golovima Alex Sandra (43', 47') i de Ligta (68') i barem privremeno došao na 3. mjesto.

Cristiano Ronaldo nije zabio gol, ali je svejedno priča dana, budući da se na svim društvenim mrežama vrti gol Burgmana (25') iz slobodnjaka. Urugvajski napadač odlično je zabio s otprilike 25 metara u same rašlje. 

Dok su svi oko njega skakali, a jedan iza čak i ležao kako bi spriječio niski šut, Portugalac je stavio ruku preko lica i digao nogu prema naprijed onako, 'tek toliko', a lopta je upravo u putanji iznad njega ušla u gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Nažalost, ovakve se stvari događaju. Vidjet ćemo hoćemo li ga ubuduće stavljati u živi zid - rekao je nakon utakmice trener Juventusa Andrea Pirlo.

NAVIJAČI BIJESNI Ronaldo se stalno nešto ljutio i žalio pa bacio Juveov dres, a Pirlo tvrdi: To je stav šampiona

Cristiano se u posljednje vrijeme jako muči, kao i Juventus, a ova, ionako katastrofalna, sezona mogla bi biti još gora ukoliko Juve ne izbori Ligu prvaka sljedeće sezone.

Juventus je 6. kola prije kraja prvenstva 3. momčad Serije A, a iza njih slijedi Atalanta (64) i Napoli (60) koji imaju i utakmicu manje.

POGLEDAJTE VIDEO Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 23.04.2021.

    Dogodi se ali kad je on u pitanju onda se iz toga radi smak svijeta.

  • 23.04.2021.

    Panjinaldo

  • nogofil 22.04.2021.

    Briga njega za uspjeh kluba. Njemu je samo važno da dade gol i da bude najbolji strijelac lige. To je naprosto tao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare