To je to što me zanima!

Cro Cop je poludio: Koje smo mi smeće od pravne države...

Ovaj Nijemac koji je izbo susjeda kod nas će brzo van jer je 'lud' i ima 'psihičke smetnje'. Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod svog psihijatra u Bosni..., napisao je Mirko Filipović na Facebooku
Vidi originalni članak

Čitam i ne vjerujem... Neki Nijemac kod Požege izbo susjeda dok je ovaj bio na WC-u, isti taj poremećeni monstrum prije dva dana drugom je susjedu škarama za metal odrezao noge psu i dokrajčio ga nožem... Umjesto da odmah dobije pritvor, njega puste isti dan???, napisao je ljutiti Mirko Filipović na Facebooku.

Cro Cop inače ne komentira ovakve stvari, ali dva događaja crne kronike u posljednje vrijeme i reakcija pravne države u tim situacijama izbacilo ga je ga iz takta. 

Radi se o slučaju Nijemca Dannyja Fränkela, koji je u petak nožem pokušao ubiti svoj susjeda i koji je par dana prije toga izmasakrirao drugom susjedu psa.

Mirko se čudi kako je takav monstrum uopće bio na slobodi

ODLUČIO SUDAC ISTRAGE Nijemac je nožem izbo susjeda kod Požege: 30 dana pritvora

- Koje smo mi smeće od pravne države... Taj koji je odlučio da se ovog pusti treba dobiti iste sekunde nogu u guzicu i kaznenu prijavu. Ali ništa od toga neće biti. To se u Americi sigurno ne bi dogodilo, kod nas će brzo van jer je 'lud' i ima 'psihičke smetnje'. Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod svog psihijatra u Bosni jer ga je bilo sram u Njemačkoj, nema straha da će dugo biti u zatvoru kod nas - dodao je Mirko.

Ovim posljednjim komentarom o liječenju u Bosni Mirko je aludirao na slučaj Davida Komšića kojem na Županijskom sudu u Zagrebu sude za ubojstvo Kristine Krupljan (18), s kojom je bio u ljubavnoj vezi od 8. razreda i koju je izbo nožem 88 puta.

SUĐENJE UBOJICI Govorio sam sinu: 'Šta će ti takva cura, pronađi si drugu'

Davidova majka rekla je na suđenju da su sina vodili psihijatru, ali u Bosnu jer nisu htjeli da se zna za to u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 223

  • ekologija2018 08.02.2018.

    Pola Hrvatske, pa i više, odmah bi pokrenulo postupak protiv takvog suda i takvog suca! Ali ima kvaka 22. Mi smo potpuno nevažni. Mi čak nemamo pravo niti komentirati, niti smijemo prigovoriti, niti se smijemo miješati u tu velesilu koja se zove Hrvatsko Pravosuđe, jer su nezavisni, treći stup vladavine države, samovoljni i samodopadni! Jadna nam majka!

  • MINISTAR_3 06.02.2018.

    Mirko,kad je slijedeća oproštajna borba na rasporedu??

  • Exterminator 05.02.2018.

    Švabu treba ybt , vjerojatno je došao ovdje jer je prolupao a možda je tamo seksualno zlostavljao pse i tko zna što ... riješit ga po kratkom postupku po sred čela

Komentiraj...
Vidi sve komentare