To je to što me zanima!

Cro Cop ne prestaje žaliti: Ljut sam na sebe, jako mi je žao...

Nisam se trebao bacati dolje na leđa, trebao sam ostati gore, pokušati koljenima, aperkatima i to, ali lako je sad biti general poslije bitke, zaključio je Filipović
Vidi originalni članak

Mirko Filipović 'Cro Cop' ne prestaje žaliti nakon poraza na eventu Legend 2 od ruskog borca Alekseja Oleinika koji ga je svladao gušenjem u moskovskom ringu. Filipović se još jednom odlučio obratiti javnosti pa je ovaj put to učinio iz svog kreveta u hotelskoj sobi. 

- Žao mi je. Napravio sam jednu grešku, ali nažalost u ovom sportu one se skupo plaćaju. Malo me povuklo sve to, htio sam ga završiti gušenjem, htio sam ga giljotinom srediti. Ja sam se sam bacio na leđa, nisam uspio zatvoriti drugu nogu i on je to iskoristio. Moram čovjeku čestitati, dobio je par dobrih udaraca, aperkata, ali što je tu je. Žao mi je, napravio sam grešku i to sam platio. Nikakve izlike neću tražiti. Luzeri traže izlike, a pobjednici traže rješenja. Stvarno mi je žao zbog poraza, ali to je tako u životu. Svaka škola se plaća - rekao je Cro Cop te dodao:

- Stvarno sam ljut na sebe zbog greške koju sam napravio, nisam se trebao bacati dolje na leđa, trebao sam ostati gore, pokušati koljenima, aperkatima i to, ali lako je sad biti general poslije bitke - zaključio je Filipović.

Cro Cop: Dominirao sam, ali i skupo platio veliku grešku

Idi na 24sata

Komentari 117

  • arbaki 13.11.2013.

    Ma dobro si to uradio Mirkec. Kakvi su ti sparing partneri dobro da si doputovao do Rusije. Stipe Drviš stigao s priprema na Zrču, a Mlinarić sa ''Farme''. Stvarno smo te obožavali gledati. Nitko nije sjedio dok si se nekada bori, ali brate svojim nadobudnim i prepotentnim izjavama, snimcima s treninga, košarka, konjske glave, prepucavanja sa seljačinama preko interneta, intervjui mobitelom u kućnom ogrtaču. Pravo sportski i profesionalno. Još tvrdiš da ti je žao zbog poraza. Ma daaaj. Uzmi si još Ivanku Boljkovac i Žaka Houdeka za sparing partnere i dobit ćeš pojas za prvaka u žaljenju što si izgubio. Ponesi maramice ako se rasplačeš od silne tuge za zarađene pare ležeći na podu. A da. Nisi baš neozljeđen. Imaš žuljeve od tapkanja u zadnjih 10 borbi. Daj ne pljuj po svom dugogodišnjem radu i uspjesima. Pogledaj gdje si od Fedorovog profesionalizna i priprema u američkim kampovima koji izgledaju kao gladijatorske arene. Vidio bih kako bi dobio GP 2006. da je Fedor bio na turniru.

  • true love 13.11.2013.

    udaraca??? nisi ti bacija u ciloj borbi nijedan udarac a kamoli plasira nekoliko dobrih

  • zvir_1 12.11.2013.

    on je htio da to napravi na njegov način ...haha da Mirko samo odličan si borac ali mogli su ti usput reći da je taština heben star

Komentiraj...
Vidi sve komentare