Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
118 komentara

Cro Cop ne prestaje žaliti: Ljut sam na sebe, jako mi je žao...

Nisam se trebao bacati dolje na leđa, trebao sam ostati gore, pokušati koljenima, aperkatima i to, ali lako je sad biti general poslije bitke, zaključio je Filipović

YouTube
Video: YouTube

Mirko Filipović 'Cro Cop' ne prestaje žaliti nakon poraza na eventu Legend 2 od ruskog borca Alekseja Oleinika koji ga je svladao gušenjem u moskovskom ringu. Filipović se još jednom odlučio obratiti javnosti pa je ovaj put to učinio iz svog kreveta u hotelskoj sobi. 

- Žao mi je. Napravio sam jednu grešku, ali nažalost u ovom sportu one se skupo plaćaju. Malo me povuklo sve to, htio sam ga završiti gušenjem, htio sam ga giljotinom srediti. Ja sam se sam bacio na leđa, nisam uspio zatvoriti drugu nogu i on je to iskoristio. Moram čovjeku čestitati, dobio je par dobrih udaraca, aperkata, ali što je tu je. Žao mi je, napravio sam grešku i to sam platio. Nikakve izlike neću tražiti. Luzeri traže izlike, a pobjednici traže rješenja. Stvarno mi je žao zbog poraza, ali to je tako u životu. Svaka škola se plaća - rekao je Cro Cop te dodao:

- Stvarno sam ljut na sebe zbog greške koju sam napravio, nisam se trebao bacati dolje na leđa, trebao sam ostati gore, pokušati koljenima, aperkatima i to, ali lako je sad biti general poslije bitke - zaključio je Filipović.

Cro Cop: Dominirao sam, ali i skupo platio veliku grešku

Naši partneri pišu
Message