To je to što me zanima!

Cro Cop objavio čudesnu fotku: Pohvalio ga jedan od najvećih

Mirko se povukao iz svijeta slobodne borbe nakon moždanog udara. Trenira tek lakše, nema sparinga, nema udaraca, ali svoje znanje naš bivši borac vrijedno prenosi na seminarima
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović (44) na svom se Instagramu pohvalio nevjerojatnom fotografijom koja na savršen način pokazuje presjek njegove mukotrpne, ali veličanstvene karijere.

- Vječne uspomene i podsjetnik na moju borilačku karijeru..Rizin Finale..Pride Finale... K-1 Finale... vs Gonzaga (UFC Krakow)... vs Fedor (Pride)... vs Silva (Pride)... vs Miller (Glory)... vs Nelson (Bellator)… - napisao je Cro Cop i pokazao policu na kojoj su njegove rukavice koje je koristio u najvećim borbama.

Naravno, omiljeni Cro Cop dobio je hrpu poruka podrške svojih fanova, što iz Hrvatske, što iz ostatka svijeta, ali jedan komentar sigurno nije očekivao.

- Nevjerojatna karijera - napisao mu je na sliku John Wayne 'The Gunslinger' Parr, jedan od najboljih kikboksača u povijesti. Parr je bio deseterostruki svjetski prvak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Mirko se povukao iz svijeta slobodne borbe nakon moždanog udara. Trenira tek lakše, nema sparinga, nema udaraca, ali svoje znanje naš bivši borac vrijedno prenosi na seminarima.

PROFESIONALNA BORILAČKA LIGA Cro Copov duo rastura! Delija i Ishii ostali u igri za milijun $...

Također, svu pažnju posvećuje svojim borcima, Anti Deliji i Satoshiju Ishiiju koji su svoje nastupe u PFL-u otvorili pobjedama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dundo1982 14.06.2019.

    Legenda

  • kristijan066 13.06.2019.

    Legenda za sva vremana.. Kakva karijera svaka čast

  • Redovan 13.06.2019.

    Svaka čast, čovjek je izborio sve svojim radom, krvi, znojem i suzama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare