To je to što me zanima!

Čuda neviđena: Dosudio penal za Real, ozlijedio gležanj pa mu Realovi liječnici ukazivali pomoć

Glavni sudac Jesus Gil Manzano se u 26. minuti sudario s igračem Alavesa Lucasom Perezom. Dobio je udarac po gležnju zbog čega je šepao cijelo vrijeme, a na kraju ga je zamijenio četvrti sudac...
Vidi originalni članak

Real Madrid je pobjedom nad Alavesom 2-0 pobjegao Barceloni četiri boda tri kola prije kraja i sada se šampanjac na Benabeuu polako hladi. Utakmicu je obilježila dosta čudna situacija u kojoj se glavni sudac ozlijedio pa na kraju izašao iz igre.

Glavni sudac Jesus Gil Manzano se u 26. minuti sudario s igračem Alavesa Lucasom Perezom. Dobio je udarac po gležnju zbog čega je šepao cijelo vrijeme, ali uspio je izdržati do kraja poluvremena. Ipak, ozljeda je bila teža pa se na kraju morao povući s terena, a zamijenio ga je četvrti sudac.

No ono što je svima upalo u oko je to što su Realovi liječnici pomagali Manzanu, a to je odmah bilo dovoljno za Barcelonine navijače da krenu s podbadanjima.

- Zidane je razočaran nakon što je doznao da je njegov najbolji igrač ozlijeđen.

Real je u nastavku sezone nakon korone u nekoliko utakmica imao penal koji im je na kraju donio i pobjedu, a to je bilo dovoljno Gerardu Piqueu koji je nekoliko puta izjavio kako suci i VAR pomažu Realu. I ovaj put su zabili iz penala kojeg je realizirao Benzema, ali tu je bilo sve čisto. No, i tu ćete pronaći komentare 'odradio je svoj posao pa izašao iz igre'.

Pomagali suci ili ne, Barca je sama kriva za prednost koju je prosula. U nastavku prvenstva nakon korone Real je skupio svih osam pobjeda, a Katalonci pet pobjeda i tri remija. E ti kiksevi će ih na kraju i koštati naslova...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 11.07.2020.

    Hipokritova zakletva liječnika obvezuje. Nema nikakve veze s Barcelonom, Dinamom, Arsenalom.......

  • 11.07.2020.

    Pratim i pamtim. Otkada je stigao iz svemira WAR krađe u nogometu su se povećale. Glumci padaju, a slijepi suci daju širokogrudno penale, ali samo izabranim klubovima. Krađa uz WAR kakva se ne pamti.

  • Zlatan 10 11.07.2020.

    Hahahaha cudo nevidjeno ozljedio se sudac!!! Ebo te ja mislio da je on zabio penal po naslovu.. Svaki penal za Real je bio cist kao suza a Barcelonasi mogu i dalje da kmece pogotovo Picqe samo ne znam da li ce opet prijetit referendumom i odcjepljenjem kao prosli put 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare