To je to što me zanima!

Čudesni Krama ušao u povijest! Nitko dosad nije zabijao ovoliko

Krama je zabio Arminiji već u petoj minuti utakmice. Ovo mu je četvrto prvenstveno kolo zaredom da je zabio gol, s tim da je Gladbachu zabio dvaput, a protiv Schalkea je podijelio i dvije asistencije
Vidi originalni članak

U 33. kolu Bundeslige Arminia je dočekala Hoffenheim, a gosti su poveli već u petoj minuti. Zabio je tko drugi, nego Andrej Kramarić!

POGLEDAJTE VIDEO: Kramino vjenčanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Briljantni Hrvat povukao je kontranapad Hoffenheima, dodao loptu Adamyanu na nekih 30 metara od gola, a ovaj je nastavio trčati prema naprijed. Potom je na 13 metara od gola vratio Krami, golman je već izašao s vrata, a naš golgeter imao je lak posao.

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ipak, Arminia je izjednačila već u 23. minuti na 1-1, a taj je rezultat ostao i do kraja.

Ovo je Kramariću četvrto prvenstveno kolo zaredom da je zabio gol, s tim da je Gladbachu zabio dvaput, a prošlog je tjedna protiv Schalkea podijelio i dvije asistencije.

Hrvat je već nekoliko sezona stožerni igrač Hoffenheima, ali ove je sezone već lagano ušao u legendu. Ovaj gol je njegov čak 19. bundesligaški ove godine, a time je ušao u povijest kluba kao igrač Hoffenheimova s najviše bundesligaških golova u sezoni. 

S obzirom na to da ima još jedno kolo nakon ove utakmice, mogao bi Krama taj rekord i podebljati..

Hoffenheim je na sredini tablice te mu utakmica protiv Arminije nema veliki rezultatski značaj, ali domaćin se zato bori za opstanak.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Krušo Hagur 16.05.2021.

    Naš najbolji napadač, a podcijenjen. Glavno da igra Petković, mora u izlog i prodati se.

  • david111111 16.05.2021.

    Kako nam fale njegovi golovi i po svim parametrima on bi morao zabijat bar gol po utakmici u repki jer ima brekala desno i peru lijevo s odličnim centaršutevima, modriča i broza u sredini i misterij je zašto on baš niš nemre zabit totalna blokada, a tolko smo deficitarni i u rupi s napadačima da je došlo do tog da se trebamo nadati da će Santini proigrat i bit nešto od njega što je jasno da neče ..ili ćemo morat Oršića u napad prekomandirat jer iskreno nemam vjere u petkovića niš od njega prevelik je đilkoš ko gascoigne je tip

  • neki tamo lik 15.05.2021.

    Dalić bude ga za nagradu stavio na klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare