To je to što me zanima!

Curry 'demolirao' Boston: GSW vratio 'break' u finalnoj seriji

Bila je to još jedna izjednačena utakmica koja je mogla otići na obje strane, a prelomila se tek u posljednjoj minuti. Finalna serija sada se vraća u Oakland. Peta utakmica na rasporedu je u noći na utorak
Vidi originalni članak

Golden State izjednačio je u finalnoj seriji NBA lige! U četvrtoj utakmici Warriorsi su u gostima slavili protiv Boston Celticsa sa 107-97.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to još jedna izjednačena utakmica koja je mogla otići na obje strane, a prelomila se tek u posljednjoj minuti! Koliko je utakmica bila izjednačena dovoljno govori podatak da nijedna momčad nije imala više od sedam poena prednosti, sve do posljednje minute kada je Stephen Curry slobodnim bacanjima odveo svoju momčad do nedostižne prednosti.

Upravo je playmaker Golden State bio još jednom najbolji igrač susreta. Utakmicu je završio sa 43 poena, deset skokova i četiri asistencije. U redovima Bostona najviše su poena ubacili Jason Tatum (23) i Jalen Brown (21), ali uz kombinirani šut 17/42.

Finalna serija sada se vraća u Oakland. Peta utakmica na rasporedu je u noći na utorak u 3 sata po hrvatskom vremena. Šesta se igra u Bostonu u noći na petak, a tada ćemo znati hoće li se serija još jednom vraćati u Kaliforniju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • đuro kojotovski 11.06.2022.

    Utakmica se prelomila 4 minute prije kraja kad su Warriorsi napravili svoj niz.. ova pobjeda im je trebala jer je Boston pokazao da je neugodna momčad u pravom smislu riječi.. ako ih želiš pobijediti, moraš zaustaviti cijelu momčad a ne samo jednog igrača.. nakon one prve u kojoj su ispustili veliko vodstvo u zadnjoj četvrtini trebalo im je ovakvo što.. sad samo trebaju zadržati prednost domaćeg terena i reći Thompsonu da se igra finale pa da i on malo sudjeluje..

  • tomislav22 11.06.2022.

    Najbolji košarkaš na svijetu i definitivno najbolji šuter svih vremena, užitak ga je gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare