To je to što me zanima!

Da bar sad igramo s 'gaučima': 'Među najboljima je u Europi!'

Inter je ljetos zadržao Ivana Perišića i sad im se to vraća. Hrvatski reprezentativac trpa, a “nerazzurri” su vodeća momčad Serie A. Massimo Moratti, bivši predsjednik, pohvalio je Omišanina
Vidi originalni članak

Malo je tko očekivao da će nakon 15 kola Serie A na vrhu biti Inter! No "nerazzurri" ove sezone igraju jako dobro te su jedina neporažena momčad talijanskog prvenstva. Jedan od razloga toga je i trener Luciano Spalletti.

- Željeli smo ga dovesti već ranije, nakon odlaska Mourinha, ali otišao je u Zenit. Podsjeća li me na Mourinha? Može ući u glavu igrača baš kao Portugalac - ističe bivši predsjednik kluba Massimo Moratti koji ističe da ne žali što klub nije doveo Antonija Contea na klupu.

- Conte je već osvajao Serie A i Premier ligu, a ako ne bi uspio u Interu, bila bi to onda krivica kluba. Tako da ne žalim što nije došao. On u Milan? Ne čini mi se to kao moguća opcija.

U posljednjem kolu Inter je slavio na krilima Ivana Perišića koji je u pobjedi 5-0 protiv Chieva zabio hat-trick. Perišić je u odličnoj formi ove sezone, za Inter je u 15 utakmica zabio sedam golova, a još je i šest puta asistirao. Kompletan igrač s kojim se nadaju opet biti prvaci.

- Ne vidim puno boljih igrača u Europi trenutno od Perišića. Odličan je, ima klasu, bila je odlična odluka što ga nismo prodali ovog ljeta.

Osvrnuo se bivši predsjednik i na Marcela Brozovića.

- Prolazio je Brozović i kroz teška razdoblja u klubu, a više nego itko je trebao nekog kao Spalletti.

Za kraj je Moratti otkrio koga bi rado doveo na Giuseppe Meazzu.

- Paula Dybalu! On i Icardi, kakav bi to bio dvojac...

Perišić je prije sedam godina za Club Brugge zabio četiri gola na jednoj utakmici, no zabiti hat-trick u talijanskoj ligi ipak je nešto posebno. Samo neka tako ubojit bude i iduće ljeto na SP-u u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bulldogzg 05.12.2017.

    Veliki “IL PRESIDENTE” Massimo Moratti. 🔵⚫️

  • Dr.Gonzo. 05.12.2017.

    Ajde napokon neki ozbiljniji protivnik Juventusu u ligi, napolitanci I rimljani su male mace, da se hoce jos samo Milan vratiti... Nadam se pobjedi Juventusa u subotu pa cak I 1:0 kao protiv napolia bi bilo super. Onda bi se totalno priblizili interu . Perisic je dobar, a Icardi zabija kao na traci, samo jos neka polete protiv Juventusa I misle da je njihovo vrijeme doslo, takve najvise volimo :)

  • Croatian_Football 05.12.2017.

    Pohvali Perisica i onda kaze da bi volio dovest Dybalu u klub i da bi to bio strasan tandem:Dybala i Icardi...Gdje je tu Perisic??Znaci kad bi dosao Dybala Perisic bi pao u 2.plan?!I Perisic i Icardi nisu strasan tandem ili??Sve u svemu nitko vise ne smatra ti Seriu A kao ozbiljnu ligu,Engleska je opet glavna,najgledanija i tamo se vrti lova,a Spanjolska je i dalje vrhunska zbog klubova poput Reala,Barce,Atletica,Valencie,Seville...

Komentiraj...
Vidi sve komentare