Obavijesti

Sport

Komentari 23

Da bar sad igramo s 'gaučima': 'Među najboljima je u Europi!'

Da bar sad igramo s 'gaučima': 'Među najboljima je u Europi!'
1

Inter je ljetos zadržao Ivana Perišića i sad im se to vraća. Hrvatski reprezentativac trpa, a “nerazzurri” su vodeća momčad Serie A. Massimo Moratti, bivši predsjednik, pohvalio je Omišanina

VIDEO

Malo je tko očekivao da će nakon 15 kola Serie A na vrhu biti Inter! No "nerazzurri" ove sezone igraju jako dobro te su jedina neporažena momčad talijanskog prvenstva. Jedan od razloga toga je i trener Luciano Spalletti.

- Željeli smo ga dovesti već ranije, nakon odlaska Mourinha, ali otišao je u Zenit. Podsjeća li me na Mourinha? Može ući u glavu igrača baš kao Portugalac - ističe bivši predsjednik kluba Massimo Moratti koji ističe da ne žali što klub nije doveo Antonija Contea na klupu.

- Conte je već osvajao Serie A i Premier ligu, a ako ne bi uspio u Interu, bila bi to onda krivica kluba. Tako da ne žalim što nije došao. On u Milan? Ne čini mi se to kao moguća opcija.

U posljednjem kolu Inter je slavio na krilima Ivana Perišića koji je u pobjedi 5-0 protiv Chieva zabio hat-trick. Perišić je u odličnoj formi ove sezone, za Inter je u 15 utakmica zabio sedam golova, a još je i šest puta asistirao. Kompletan igrač s kojim se nadaju opet biti prvaci.

First hat-trick in Serie A for Perisic! Let's look back on 1️⃣0️⃣ of Ivan's best! ⚽️ Which one is your favourite?

Posted by Inter on 5. prosinca 2017

- Ne vidim puno boljih igrača u Europi trenutno od Perišića. Odličan je, ima klasu, bila je odlična odluka što ga nismo prodali ovog ljeta.

Osvrnuo se bivši predsjednik i na Marcela Brozovića.

- Prolazio je Brozović i kroz teška razdoblja u klubu, a više nego itko je trebao nekog kao Spalletti.

Za kraj je Moratti otkrio koga bi rado doveo na Giuseppe Meazzu.

- Paula Dybalu! On i Icardi, kakav bi to bio dvojac...

Perišić je prije sedam godina za Club Brugge zabio četiri gola na jednoj utakmici, no zabiti hat-trick u talijanskoj ligi ipak je nešto posebno. Samo neka tako ubojit bude i iduće ljeto na SP-u u Rusiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani