To je to što me zanima!

Daleko najveći pehisti svjetskog nogometa: Bili su uvjerljivo na vrhu, uništile ih nadoknade...

Brazilski klub Botafogo pobijedio je u 15 od prvih 19 utakmica u prvenstvu, a u idućih 15 je ostvario tek tri pobjede! A da cijela stvar bude gora, Botafogo je u nekoliko susreta ispustio vodstvo u nadoknadi...
Vidi originalni članak

Na južnoj polutci u Brazilu odvija se izuzetno dramatična utrka za nogometnog prvaka. Sve je to režirao Botafogo, klub koji je slavio u 15 od prvih 19 utakmica u prvenstvu, pa u jednom trenutku imao i čak 14 bodova prednosti na vrhu brazilske Serije A.

Sve to, čini se, možda neće biti dovoljno! Naime, ovaj klub iz Rio de Janeira, za koji igra i slavni napadač Diego Costa, pobijedio je u samo tri od posljednjih 15 utakmica, a u zadnjih devet ne znaju za slavlje! 

NAKON ŠTO JE POSTAO TATA Pustila u javnost sočne poruke Neymara, raspala mu se veza: 'Tražio me golišave fotografije'

A da stvar bude gora, Botafogo je u tom razdoblju nekoliko puta prosuo bodove na nevjerojatan način, a tako je bilo i u 36. kolu brazilske lige. Botafogo je išao u goste Coritibi, koja je predzadnja u ligi i sigurno će ispasti u drugi rang na kraju sezone, a Soares je u 97. minuti zabio iz penala za vodstvo Botafoge.

Ipak, Edu je u 99. minuti zabio za izjednačenje i potpuni šok gostiju. Isti je slučaj bio u 35. kolu lige, kada je Santos izjednačio za 1-1 u 90. minuti protiv Botafoge, a i u 34. kolu je RB Bragantino izjednačio u 96. minuti!

ŠOK I ZA BRAZILCE VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala NIJE MU 'SJEO' Legendarni Romario opleo po treneru Reala: Je*eš Ancelottija

Svi bi ti bodovi značili Botafogi, koja je tako dva kola prije kraja prvenstva druga na tablici sa 63 boda, tri manje od vodećeg Palmeirasa, a 63 boda imaju i Atletico Mineiro i Flamengo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare