To je to što me zanima!

Dame i gospodo, Welbeck za najbolju mušku ulogu godine

MILAN POKRADEN 'Rossoneri' su poveli na Emiratesu protiv Arsenala 1-0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige. Arsenal je izjednačio golom Welbecka iz penala koji su vidjeli samo švedski suci
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso čupao je kosu, skakao uz aut liniju pa trčao gore dolje, pričao je i s četvrtim sucem pa nakon prvog poluvremena dočekao i glavnog Jonasa Erikssona. Bio je to sve samo ne ugodan razgovor impulzivnog Gattusa sa švedskim sucima.

Bijesan je bio trener Milana, s punim pravom, jer 'rossoneri' su teško oštećeni u Londonu gdje su prepolovili prednost Arsenala iz prve utakmice (2-0 slavio je engleski klub), ali onda su primili gol za 1-1 iz smiješnog penala da bi koju minutu kasnije igrač Arsenala igrao rukom, ali Erikssona nije pokazao na penal, a mogao je bez problema.

Hrabro je krenuo Milan u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige na Emiratesu, zabio je Calhanoglu u 35. minuti i 'rossoneri' su imali 1-0 kod Arsenala. No tada na scenu stupaju očajni švedski suci na čelu s Jonasom Erikssonom.

Danny Welbeck bio je u duelu s Milanovim Rodriguezom, Englez se bacio kao da ga je pogodila nuklearna podmornica, a švedski sudac je, što je još tragičnije, na asistenciju suca iz gola koji je sve vidio najbolje, pokazao na bijelu točku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Welbeck je sam zabio penal za 1-1.

Pitanje je bi li Welbeck ovako pao u Premierligi koja je od ove godine uvela retroaktivno kažnjavanje za simuliranje i već je počela kažnjavati 'padavičare'.

EUROPSKA LIGA Sporting na produžetke, Lazio i Marseille lako u četvrtfinale...

U nastavku je iz daljine zabio Xhaka nakon velike pogreške Milanovog golmana Donnarumme koji je katastrofalno reagirao na ne pretjerano jak niti precizan udarac, a točku na i postavio je glumac Danny Welbeck svojim drugim golom za 3-1 Arsenala koji je s ukupnih 5-1 prošao u četvrtfinale Europske lige.

A ovako je internet reagirao na glumatanje Welbecka.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • the devil 16.03.2018.

    Dtim glumačkim sposobnostima spteman je da zaigra za Uefalonu.. još kad se sjetim Suareza, doslovno mi se nogomet zgadi.. to bacanje kad ga netko muški takne, kao da su mu nogu slomili,kakve bolove glumi. . Užas..to sve treba kazniti...

  • Dennyy 16.03.2018.

    Ruku na srce, popili su nakon toga još 2 komada, a u napadu nisu ništa napravili.. ovo je smiješan penal, ali i Milan je smiješna ekipa, smješnija čak i od Arsenala, tako da ne bi ni bez tog penala prošli.. ako ćemo biti realni

  • cupi cupi 16.03.2018.

    eto nisu samo naši suci loši jer oni moraju suditi po diktatu iz HNS-a eto peti sudac napravi sranje i zato je onaj var najbolji neka se čeka koliko treba ali nitko neće biti oštećen pošteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare