To je to što me zanima!

Dana odlučio: Khabib i Gaethje za ujedinjenje titula u listopadu

Iako se Tony Ferguson (36) trebao boriti s Khabibom Nurmagomedovim (31) za ujedinjenje titula lake kategorije, sve mu se srušilo na UFC-u 249. Njegovo će mjesto sad zauzeti bombarder Justin Gaethje (31)
Vidi originalni članak

Trebala je to biti životna prilika za Tonyja Fergusona (36) koji je nakon 12 uzastopnih borbi napokon trebao dočekati borbu s Khabibom Nurmagomedovim (31), ali nakon katastrofe u oktogonu Ferguson možda i nikad neće moći dohvatiti 'dagestanskog orla'.

VIDEO Pogledajte kako je Gaethje 'izbombardirao' Fergusona

Justin Gaethje (31) je odličnom taktikom dominirao u meču sve do sudačke odluke i nakon što mu je Dana White stavio pojas privremenog prvaka oko struka, skinuo ga je i bacio te rekao Joeu Roganu kako ovo nije pojas koji želi, da ga zanima samo pravi. A sad je jasno kad bi mogao ruke staviti i na pravi pojas.

. - Kad smo jučer razgovarali htjeli smo mu poslati ugovor, no dogodilo se nekoliko stvari zbog kojih smo to otkazali. Razgovarali smo o borbi u rujnu. Khabib je rekao i da će tada biti spreman boriti se - rekao je Dana White.

Podsjetimo, Abdulmanap Nurmagomedov (57), Khabibov otac, bio je na operaciji srca u Moskvi te se probudio iz kome.

Ruski Sport Express piše kako se Abdulmanap nalazi u jako teškom stanju, a prošli tjedan su ga u strogoj tajnosti premjestili avionom u Moskvu gdje je nastavio liječenje. Nekoliko puta je bio negativan na koronu, a neki ruski mediji pišu kako je ovaj put bio pozitiva na testu. To pak još nije potvrđeno.

IMAO OPERACIJU SRCA Khabibov otac probudio se iz kome! U teškom je stanju...

- Probudio se iz kome i polako je svjestan svega, ali još nije pričao. Završio je u komi nakon operacije srca - rekao je ruski novinar Ramazan Rabadanov.

Tako bi, ako sve bude po planu, Khabibov otac mogao gledati sina u novoj borbi za titulu, ali teško da će to biti iz njegovog kuta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • HanSolo 15.05.2020.

    Tesko da ce Khabiba netko pobijediti. Ali bilo bi dobro za kategoriju da netko mustafi skine skalp. Dosadan je borac ustvari on je hrvac.

  • 15.05.2020.

    mislim da ce završit uplakano kao i porier.....

  • tony38 14.05.2020.

    lagano rusenje na pod i gusenje Gaethja...khabib je zivotnija

Komentiraj...
Vidi sve komentare