Obavijesti

Sport

Komentari 1

Khabibov otac probudio se iz kome! U teškom je stanju...

Khabibov otac probudio se iz kome! U teškom je stanju...
1

Ruski Sport Express piše kako se Abdulmanap nalazi u jako teškom stanju, a prošli tjedan su ga u strogoj tajnosti premjestili avionom u Moskvu gdje je nastavio liječenje

VIDEO

Khabibov otac, Abdulmanap Nurmagomedov (57), napokon se probudio iz kome. On se nalazi u vojnoj bolnici u Moskvi, a pao je u komu nakon operacije srca. Otac UFC-ovog prvaka je krajem travnja završio u bolnici zbog simptoma upale pluća i gripe, ali zapravo je imao problema sa srcem.

Ruski Sport Express piše kako se Abdulmanap nalazi u jako teškom stanju, a prošli tjedan su ga u strogoj tajnosti premjestili avionom u Moskvu gdje je nastavio liječenje. Nekoliko puta je bio negativan na koronu, a neki ruski mediji pišu kako je ovaj put bio pozitiva na testu. To pak još nije potvrđeno.

- Probudio se iz kome i polako je svjestan svega, ali još nije pričao. Završio je u komi nakon operacije srca - rekao je ruski novinar Ramazan Rabadanov.

- Nisu ga liječili pravilno u Dagestanu, pa su se pojavile neke komplikacije. Premjestili su ga u Moskvu gdje je sada u vojnoj bolnici. Ondje je sam, zabranjeni su posjeti - piše Sport Express

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On se razbolio u Mahačkali gdje je dva dana šetao po hladnom vremenu po planinama.

- Razbolio se u planinama. Šetao je dva dana po hladnom vremenu, braća su ga jedva nagovorila da ode u bolnicu. Razbolili su se i brojni borci koji se druže s Abdulmanapom - otkrio je prije nekoliko dana ruski novinar Ramazan Rabadanov.

Sve je potvrdio i Khabibov prijatelj Islam Mahačev, ali prvak UFC-ove lake kategorije se i dalje nije oglasio. Zato je poruku podrške Khabibovom ocu poslao šef UFC-a Dana White.

- Abdulmanap Nurmagomedov je pravi borilački umjetnik koji živi ponosno i časno. Te iste vrijednosti usadio je svom sinu, svjetskom prvaku Khabibu, u ranoj dobi i uvijek je bio u njegovom kutu tijekom cijele karijere. Znam koliko je Khabib blizak s ocem i tužan sam zbog njegovog trenutačnog stanja. Moje misli su s Abdulmanapom i obitelji Nurmagomedov - rekao je White.

Conor McGregor i Dagestanac su veliki rivali i svima je jasno da se mrze, ali Irac je pokazao ljudsku stranu i poslao poruku podrške Khabibovom ocu.

- Molim za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. Čovjek koji je stvorio toliko prvaka. Pravi borilački genij! Jako sam tužan zbog te vijesti. Molim za obitelj Nurmagomedov - napisao je Conor na Twitteru.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov