To je to što me zanima!

Daniel Štefulj stigao u Dinamo!

Dugo se o tome govorilo, a sad je i službeno - talentirani lijevi bek Daniel Štefulj (21) novi je igrač zagrebačkog Dinama! Stigao je iz Rijeke gdje će i ostati na posudbi do daljnjega
Vidi originalni članak

Sin Daniel krenuo je stopama tate Danijela - postao je novi Štefulj u Dinamu! Otac je u dresu modrih' igrao od 1996. do 1999., a sin će debitirati u dresu zagrebačkog kluba kad 'modri' odluče da je vrijeme za to jer on do daljnjega ostaje na posudbu u klubu od kojeg je otkupljen, Rijeci.

- Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri. Vjerujem da ću u Dinamu dodatno napredovati i svojim igrama opravdati dolazak. Želio bih svakako zahvaliti Rijeci u kojoj sam dobio priliku ostvariti se kao igrač i za koju ću do kraja sezone davati sve od sebe u želji za što boljim rezultatom - rekao je po potpisu ugovora i dodao:

DINAMOVO POJAČANJE Transfer sve bliže: Lijevi bek Rijeke na liječničkom u Zagrebu

- Bit ću maksimalno koncentriran na svaki sljedeći trening i utakmicu. Sretan sam zbog puta kojim ide moja karijera, a na meni je da budem ponizan, skroman i pravog pristupa te da radim na sebi najbolje što znam.

S Dinamom je potpisao višegodišnji ugovor, a u riječkom je dresu ove sezone već dva puta slavio protiv 'modrih'. Odlično je odigrao prošle godine u srpnju i uvelike pomogao u pobjedi, a sad je potpisao za aktualnog hrvatskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Prki 25.01.2021.

    Najnovija filijala na djelu, odoše Lokosi u drugu ligu i uskoro se gase na profesionalnoj razini. Kladim se da Rijeka osvaja Kup a i sudac bi se protiv Osijeka dao lako pogoditi ako ne iz prve a ono iz druge. Dok Mišković svome starom drugu puni đepove po Hercegovini s Tv pravima, NEMA BRIGE IDEMO DALJE.

  • Ne molat! 25.01.2021.

    Nek je šal,u Rijeci je svoje dal i to najviše kad je igrao sa Čolakom...u zadnje vrijeme i nije nešto...Rijeka ide dalje!

  • dex28 25.01.2021.

    Ocekuje se da za dva kola odigrana bude i kandidat za repku kao i ostali promaseni slucajevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare