To je to što me zanima!

Davisova trica sa zvukom sirene za drugu pobjedu LA Lakersa...

Srećom po Lakerse, imali su Anthonyja Davisa koji je cijelu susret bio odličan, a onda na kraju sve okrunio 'zlatnom tricom' sa sirenom za 2-0 u serijama za momčad iz LA-a
Vidi originalni članak

LA Lakersi su ostvarili i drugu pobjedu za redom protiv Denver Nuggetsa u finalu Zapada rezultatom 105-103 i to 'za dlaku'. Naime, iako su bili bolji u prve dvije četvrtine, Nuggetsi su se kao i u seriji s Clippersima probudili pred kraj, odnosno u druge dvije četvrtine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zubac trenira s djevojkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srećom po Lakerse, imali su Anthonyja Davisa koji je cijelu susret bio odličan, a onda na kraju sve okrunio 'zlatnom tricom' sa sirenom za 2-0 u serijama za momčad iz LA-a.  Davis je ubacio 31 koš, i upisao 26 dodavanja. Jokić je još jednom bio šuterski raspoložen u protivničkoj momčadi i Lakersima je zakucao 30 komada.  James je ubacio u sedam i pol minuta prvih 12 koševa za Lakerse u susretu, a do poluvremena je stigao do brojke 20 s Lakersovih 10 koševa prednosti nad Nuggetsima koji su statistički bili puno lošiji nego li u prvoj utakmici.

PRATITE UŽIVO NA 24SATA Stiže nam finale Zapada: Jokić i Murray na LeBrona i Davisa

Ipak, Jokićeva momčad je u trećoj četvrtini popravila rezultat i nešto više od 2 minute prije kraja stigla do rezultata 78-75, ali tek su u posljednjoj četvrtini stigli do prvog vodstva na utakmici još od ranog rezultata 12-12. Momčad LA Lakersa bila je bolja i u napadu i u obrani u drugoj utakmici finala Zapada. 

LAGANICA ZA POČETAK Lakersi pomeli Denver! LeBron 'lomio' koš, Jokić nemoćan...

Iako je Jokić promašio prva dva pokušaja trice, uspio je zabiti pred sam kraj utakmice, a onda čak i odvesti Denver do vodstva 103-102 20 sekundi prije kraja sjajnim zakucavanjem. Iako su do kraja Lakersi promašili dva puta, Denver nije uspio materijalizirati te pogreške u svoju korist pa im je Davis naplatio nonšalantnost dvije sekunde prije kraja. 

- Vjera u sebe da preuzmeš odgovornost i jednostavno živiš s rezultatom koji će nakon toga biti je bit svega. A ovo je bio Davisov trenutak - rekao je nakon utakmice LeBron James. 

MIAMI SAD VODI 2-1 Boston s Haywardom bolji od Heata! Brown i Tatum su trpali

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Zgstrong90 21.09.2020.

    A sada nista o sucima😂😂😂😂 Kakav je plac bio nakon prve utakmice ,a tada su mozda 2,3 odluke isle na ruku LaL. A sada ako ih najmanje 7,8 bilo bilo za Dener. Onu blokadu Howarda na Jokicu sude faul😂😂 Pa barem 8 poklonjenih slobodnih bacanja za Jokica. Howard ga cuvao savršeno,starac je barem duplo snažniji i skocniji,nema kontakata a oni sude faule:D Onda ona poklonjena 2 poena kada je lopta jos na obrucu.bila a denverov.igrac ju ubacuje u kos. I onda pisite ponovo kako se LeBronu ne sude fauli u napadu i koraci,danas su apsolutno sve sumnjive situacije svirali kontra njega... I uz sve to LaL pobijedi,a plus kaj su drugo poluvrijeme i oni stvarno lose odigrali. KAKO TO KAKO TO:,D

  • niner 21.09.2020.

    lakersi odigrali katastrofalno i svejedno pobjedili, mislimbda ce to biti metla

  • ChandlerBing4 21.09.2020.

    Dobar je Jokic, dobro je cuvao zadnji napad ovog sto aut izbacije, da ga nije tako cuvao dobro mozda bi on direktno iz auto zabio kos 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare