To je to što me zanima!

Dean opet 'u elementu': Žustro slavio prolaz omiljenog kluba

Mike Dean (50) jedan je od najpoznatijih premierligaških sudaca koji na terenu oduševljava svojim gestama prema igračima, ali i potezima kojima često 'ukrade šou'. Ovaj je put to napravio na tribinama voljenog kluba
Vidi originalni članak

Engleski četvrtoligaš Tranmere je u playoffu četvrte engleske lige remijem protiv Forest Greena (1-1) obranio prednost iz prve utakmice (1-0) i tako prošao u finalnu utakmicu doigravanja. Stadion je eruptirao, a među navijačima je žestoko slavio i Mike Dean, engleski sudac kojem je Tranmere omiljeni klub.

Na Twitteru su se počeli pojavljivati komentari onih koje žele vidjeti Deana na Wembleyu, ali ne u sudačkoj ulozi, već među navijačima Tranmerea koji će se za ulazak u treću ligu zamo boriti 25. svibnja protiv Newport Countyja. Nakon mnogih zanimljivih poteza na terenu, Dean je nastavio oduševljavati i na tribinama.

Podsjetimo, ovaj je sudac poznat po mnogim kontroverznim potezima na terenu. Voli se razmahati kartonima, a često svojim pokretima ili gestama dobro nasmije igrače i navijače. Zadnji je put to napravio na utakmici Manchester Cityja i Leicestera (1:0) kad je potrošio pola spreja u zadnjoj minuti utakmice, a zatim odmah nakon toga dosudio kraj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • injekcija 14.05.2019.

    Legenda :) Najjace je kad pusti prednost pa ta ekipa neiskoristi priliku, a on se kao naljuti

  • dadooo1 14.05.2019.

    Legenda!!!

  • 14.05.2019.

    Pa smije navijati, iovako nikad nece suditi sluzbenu tekmu njima. Dok dodju u Premierligu on je vec u starackom

Komentiraj...
Vidi sve komentare