To je to što me zanima!

Delija u polufinalu na gorostasa iz Rusije: Spreman sam na sve, ovo mi je najveća borba karijere

Denis Goltsov jedan je od favorita turnira od samog početka, a naš će mu Ante Delija pokušati stati na kraj na putu prema milijun dolara i osvajanju titulu PFL-ova teškaškog prvaka
Vidi originalni članak

Denis je definitivno najveća borba moja karijere, spreman sam za njega i bilo koga, spreman sam osvojiti ovaj turnir, odgovorio je Ante  ‘Walking Trouble’ Delija (30, 18-4) novinaru na konferenciji prije polufinala PFL-ova teškaškog turnira. Hrvatski je borac nakon pobjede i poraza ušao među najbolja četiri u borbi za milijun dolara, a protivnik mu je  jedan od favorita turnira, Rus Denis Goltsov (30, 27-6).

CRO COPOV UČENIK VIDEO Delija nokautirao Colea u prvoj rundi i ušao u polufinale turnira vrijednog milijun dolara

Ovaj impozantni prvak u combat sambu ušao je u polufinale s dva nokauta - prvo je slomio  Muhammeda DeReesea (33, 8-4), a onda Brandona Saylesa (40, 6-2), a krasi ga dobra završnica u parteru. Dobio je pitanje o tome smatra li to prednošću protiv Ante i hoće li se okrenuti prema tome.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Ne bih rekao da mi je omiljeno raditi u parteru, iako pokušavam tako završiti stvari. Ovisno je o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazim, ne idem specifičnim stilom nego se prilagođavam situaciji u kojoj se nalazim – objasnio je ruski borac.

Ante prema Sherdogu ima 196cm visine, a Goltsov je vidno viši od dubrovačkog borca, no to ne zamara 'Hodajuću nevolju'. Učenik legendarnog Mirka 'Cro Copa' Filipovića ima veliku priliku osvojiti PFL-ov teškaški turnir i osvojiti milijun dolara, a kako bi to napravio mora pobijediti Goltsova i boljeg iz meča između Bruna Cappelozze (32, 12-6) i Jamellea Jonesa (33, 11-6).

CIRYL GANE Nesuđeni protivnik Ante Delije slavio u devetoj borbi u nizu!

Podsjetimo, Ante je prvi meč iznenađujuće izgubio upravo od Cappelozze, a zatim je nokautom u prvoj rundi protiv Amerikanca Chandlera Colea (33, 8-3) izborio polufinale. Priredba počinje u četvrtak, 19. kolovoza u 23.30 sati po našem vremenu, a Ante i Denis su sedma borba večeri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GeneralPraljakUskoplje 18.08.2021.

    Ajmo delija ubicoooo !!! 👊👊👊🇭🇷🇭🇷🇭🇷 From Croatiaaaaaaaa anteeeee ,,the walking trouble” delijaaaaaaaaaaaa

  • bedak11 18.08.2021.

    Nis od tog

  • pero trta 18.08.2021.

    Ruski gorostas 198 cm a mali Ante 196 cm, Fabijane, Fabijane

Komentiraj...
Vidi sve komentare