Sport

Komentari 16

VIDEO Delija nokautirao Colea u prvoj rundi i ušao u polufinale turnira vrijednog milijun dolara

VIDEO Delija nokautirao Colea u prvoj rundi i ušao u polufinale turnira vrijednog milijun dolara

Znao je Dubrovčanin da mu šansu za ulaz u polufinale daje samo prekid u prvoj rundi uz poklapanje drugih rezultata. Ante je svoje napravio, a u polufinale ga je poslao Brazilac od kojeg je izgubio u prvom meču

Nije gotovo! Iako je prvi meč završio razočaravajuće za Antu 'Walking Trouble' Deliju (30, 18-4) uspio se vratiti na najbolji mogući način i ostati u igri za titulu najboljeg teškaša PFL-a te nagradu od milijun dolara, a u polufinalu će se boriti protiv prema mnogima prvog favorita turnira, Rusa Denisa Goltsova (30, 27-6)

Nakon što je nastup zbog nemogućnosti dobivanja vize otkazao Hatef Moeil (34, 10-4), na njegovo je mjesto uskočio Amerikanac Chandler Cole (33, 8-3) te pokušao iznenaditi hrvatskog borca, ali učenik Mirka 'Cro Copa' Filipovića bio je na visini zadatka i završio protivnika tehničkim nokautom krajem prve runde.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE NOVE SEZONE ARMAGEDONA:

 

Pokušavao je Cole na početku iznenaditi Dubrovčanina judo bacanjima, ali na sve je Ante odlično odgovorio zauzevši mu poziciju na leđima te od tamo kontrolirao borbu. Polovicom runde bio je i blizu da s obje noge 'zakači' hvat na leđima te bude u dominantnoj poziciji, ali odlično se izvukao Chandler.

No, kako je runda odmicala, više mu nije bilo spasa. Dvadesetak sekundi prije kraja Delija je odličnim ground and poundom prisilio suca da zaustavi meč, a Ante je sad znao da mu treba pomoć protivnika za prolaz dalje. A kad ga je već pobijedio u prvom meču, onda je Anti brutalnim nokautom u prvoj rundi pomogao Bruno Cappelozza (32, 12-6) koji je tako otpisao iz polufinala Muhammeda DeReesea (33, 8-4).

Video nokauta možete pogledati OVDJE.

A u polufinalu će mu protivnik biti prema mnogima i prvi favorit turnira Rus Denis Goltsov koji je u prva dva kola pobijedio spomenutog DeReesea i Brandona Saylesa (40, 6-2). Polufinale je na rasporedu 27. kolovoza pa Ante ima točno dva mjeseca za pripreme.

Najčitaniji članci