Ante Delija u polufinalu PFL-ova turnira | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 16

VIDEO Delija nokautirao Colea u prvoj rundi i ušao u polufinale turnira vrijednog milijun dolara

VIDEO Delija nokautirao Colea u prvoj rundi i ušao u polufinale turnira vrijednog milijun dolara

Znao je Dubrovčanin da mu šansu za ulaz u polufinale daje samo prekid u prvoj rundi uz poklapanje drugih rezultata. Ante je svoje napravio, a u polufinale ga je poslao Brazilac od kojeg je izgubio u prvom meču

VIDEO

Nije gotovo! Iako je prvi meč završio razočaravajuće za Antu 'Walking Trouble' Deliju (30, 18-4) uspio se vratiti na najbolji mogući način i ostati u igri za titulu najboljeg teškaša PFL-a te nagradu od milijun dolara, a u polufinalu će se boriti protiv prema mnogima prvog favorita turnira, Rusa Denisa Goltsova (30, 27-6)

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson

Nakon što je nastup zbog nemogućnosti dobivanja vize otkazao Hatef Moeil (34, 10-4), na njegovo je mjesto uskočio Amerikanac Chandler Cole (33, 8-3) te pokušao iznenaditi hrvatskog borca, ali učenik Mirka 'Cro Copa' Filipovića bio je na visini zadatka i završio protivnika tehničkim nokautom krajem prve runde.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE NOVE SEZONE ARMAGEDONA:

 

Pokretanje videa...

Ante Delija: ‘Za prve mečeve nisam bio plaćen, tek u Rusiji i Japanu sam nešto zaradio’ | REAKCIJA 04:13

Pokušavao je Cole na početku iznenaditi Dubrovčanina judo bacanjima, ali na sve je Ante odlično odgovorio zauzevši mu poziciju na leđima te od tamo kontrolirao borbu. Polovicom runde bio je i blizu da s obje noge 'zakači' hvat na leđima te bude u dominantnoj poziciji, ali odlično se izvukao Chandler.

Vaganje boraca uoči borilačkog spektakla KSW 51 u Areni Zagreb

No, kako je runda odmicala, više mu nije bilo spasa. Dvadesetak sekundi prije kraja Delija je odličnim ground and poundom prisilio suca da zaustavi meč, a Ante je sad znao da mu treba pomoć protivnika za prolaz dalje. A kad ga je već pobijedio u prvom meču, onda je Anti brutalnim nokautom u prvoj rundi pomogao Bruno Cappelozza (32, 12-6) koji je tako otpisao iz polufinala Muhammeda DeReesea (33, 8-4).

Video nokauta možete pogledati OVDJE.

A u polufinalu će mu protivnik biti prema mnogima i prvi favorit turnira Rus Denis Goltsov koji je u prva dva kola pobijedio spomenutog DeReesea i Brandona Saylesa (40, 6-2). Polufinale je na rasporedu 27. kolovoza pa Ante ima točno dva mjeseca za pripreme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner