To je to što me zanima!

Derbi Hrvatske i Portugala na Poljudu igrat će se bez publike

Uoči utakmice Lige Nacije između Hrvatske i Portugala 17. studenog, Stožer je donio odluku koja se odnosi na održavanje sportskih natjecanja. Modrić će protiv Ronalda igrati na praznom Poljudu
Vidi originalni članak

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala 17. studenoga u Splitu bit će odigrana bez gledatelja, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski nogometni savez.

OZLIJEDIO KOLJENO Koji peh: Ronaldo se ozlijedio, propušta Hrvatsku na Poljudu?!

 "Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je produžio trajanje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja. Odluka stožera uključuje mjeru održavanja sportskih natjecanja bez prisustva gledatelja. Nastavno na takvu odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Hrvatski nogometni savez obavještava javnost kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, 17. studenoga u Splitu, biti odigrana bez prisustva gledatelja. Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli (17. studenoga)", priopćio je HNS. 

DOBIO POZIV CR7 dolazi na Poljud! Igrat će protiv Hrvatske u Ligi nacija

Spomenuta mjera Stožera odnosi se, naravno, i na druga natjecanja pod ingerencijom HNS-a, koja će se do daljnjega održavati bez gledatelja.

ČISTKA NA POLJUDU Krenule su smjene na Poljudu: Mario Stanić više nije savjetnik!

Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.11.2020.

    Mogli bi pustiti više ljudi i usput uzimati briseve,bilo bi puno korisnije ali nema PCR testova ,sve potrošili migranti čije zemlje imaju milijarde barela nafte.Čak bi i mjerenje temperature na čelo bilo korisno.Podijeliti i maskice koje imaju u sebi malo dezinfekcijskog sredstva.Kad vikne gool odma se pročiste pluća.Stožer je stvarno nesposoban.

  • darkoxyc 09.11.2020.

    Mogu samo svastike

  • markobababa 09.11.2020.

    Oce igrat ronaldo posto se ozlijedio protiv lazia?

Komentiraj...
Vidi sve komentare