Obavijesti

Sport

Komentari 146

Krenule su smjene na Poljudu: Mario Stanić više nije savjetnik!

Krenule su smjene na Poljudu: Mario Stanić više nije savjetnik!

Predsjednik Jakobušić u razgovore je krenuo po vertikali. Sa Stanićem se razišao, a sada slijede razgovori sa sportskim direktorom Kepčijom te onda i s Harijem Vukasom...

VIDEO

Uoči utakmice u Puli sastali su se novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i savjetnik Mario Stanić. Tema sastanka bila je samo jedna, Jakobušić je od Stanića tražio objašnjenje rezultatske krize te rješenje i plan kako iz nje izaći.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Stanić više nije savjetnik u Hajduku

Pokretanje videa...

Jakobušić smijenio Stanića 08:07

I Jakobušića i sve navijače intrigira kako to da nitko iz stručne piramide još uvijek nije preuzeo odgovornost za aktualno stanje, prije svih sam Stanić koji je na vrhu stručne piramide.

Stanić očito nije znao objasniti krizu koja je pogodila splitski klub pa se novi predsjednik odlučio razići s njim.

- Mario Stanić od danas više nije savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku i više neće obavljati nikakvu funkciju u Klubu. Gospodinu Staniću želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri - objavio je klub na svojoj stranici.

Bivši 'vatreni je stigao prošle godine zajedno s Ivanom Kepčijom kao rješenje za Hajdukove probleme, ali na kraju odlazi nakon teškog razdoblja u kojem su Splićani izgubili u tri prvenstvena ogleda zaredom, a presudila mu je Istra.

Plan za izlazak iz krize na Poljudu i dalje traže. Hajduk je u subotu izgubio od posljednje Istre u Puli i tako potonuo još dublje. Mario Stanić je postao bivši, a pitanje je hoće li i kada njegovim putem sportski direktor Ivan Kepčija i trener Hari Vukas. Predsjednik Jakobušić u razgovore je krenuo po vertikali. Sa Stanićem se razišao, a sada slijede razgovori sa sportskim direktorom Kepčijom te onda i s Harijem Vukasom.

Upravo je potonji poveo momčad na popodnevni trening, a obzirom na još nema odluke o njemu i Kepčiji, moguće je da će oni ostati do utakmice s Osijekom.

Susret Istre i Hajduka u 10. kolu HT Prve lige

Ako je suditi po raspoloženju navijača, teško je da Hari Vukas može dobiti još jednu priliku voditi Hajduk u dužem razdoblju, a i pitanje je njegovog autoriteta u svlačionici jer već svi naveliko pričaju o njegovoj smjeni i potencijalnim nasljednicima. Navijači bi najviše voljeli vidjeti Matjaža Keka, no pitanje je koliko bi on u ovom trenutku, kada ga čekaju tri ogleda s reprezentacijom Slovenije, želio odmah preuzeti vruću klupu Hajduka. 

Spominju se, kao želja, trener Lokomotive Goran Tomić te bivši Hajdukov igrač Goran Sablić...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku