Obavijesti

Sport

Komentari 30

Koji peh: Ronaldo se ozlijedio, propušta Hrvatsku na Poljudu?!

Koji peh: Ronaldo se ozlijedio, propušta Hrvatsku na Poljudu?!

Ako se uistinu radi o iole ozbiljnijoj ozljedi, Cristiano Ronaldo neće riskirati obnovu iste te će s terena izbivati još neko vrijeme. To znači da će najvjerojatnije propustiti ogled Hrvatske i Portugala 17. studenog

VIDEO

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Juventus su odigrali 1-1 (0-1) na rimskom Olimpicu, a domaća momčad je do izjednačujućeg pogotka došla u posljednjim sekundama dvoboja.

Juventus je poveo u 15. minuti, kad je Portugalac Cristiano Ronaldo u mrežu skrenuo loptu nakon ubačaja Cuadrada.

Oslabljeni Lazio uspio je osvojiti bod u petoj minuti sučevog dodatka u drugom dijelu, kad se Correa briljantno probio po desnoj strani između četvorice obrambenih igrača Juventusa. Izgledao je poput fantazista, a onda je lijepo predao loptu Caicedu koji je zadivljujuće iz okreta s desetak metara pogodio donji lijevi kut gostujućih vrata.

Serie A - Lazio v Juventus

Osim izgubljena dva boda, momčad iz Torina je u Rimu možda na dulje razdoblje izgubila i Cristiana Ronalda koji je u 76. minuti izašao iz igre zbog ozljede lijevog koljena. 

ITALIAN SERIE LEAGUE A 20/21 SOCCER MATCH: SS LAZIO VS FC FIORENTINA, ROME, ITALY - 08 NOVEMBER 2020

Što to znači za Hrvatsku? Ako se uistinu radi o iole ozbiljnijoj ozljedi, Cristiano Ronaldo neće riskirati obnovu iste te će s terena izbivati još neko vrijeme. To bi trebalo značiti da neće biti na raspolaganju ni izborniku Fernandu Santosu za nadolazeće obveze u Ligi nacija.

Tako Ronaldo vrlo vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske na Poljudu 17. studenog u 6. kolu. Veliki udarac za Portugal, ipak nešto bolja situacija za nas.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Portugal

Juventus je sa 13 bodova ostao na trećem mjestu iza vodećeg Milana sa 16 bodova i utakmicom manje te drugoplasiranog Sassuola koji ima 15 bodova. Lazio je sa 11 bodova na devetoj poziciji. Po 11 bodova, ali uz utakmicu manje imaju klubovi od petog do osmog mjesta, a to su Napoli, Inter, Verona i Roma.

U nedjelju je na rasporedu i preostalih pet utakmica 7. kola u kojima se sastaju: Atalanta - Inter, Genoa - Roma, Torino - Crotone (15.00 sati), Bologna - Napoli (18.00) i Milan - Verona (20.45).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi