To je to što me zanima!

Zlatan tragičar, Eriksen izbacio Milan pred sam kraj susreta

Milan je poveo (1-0) u prvom poluvremenu i s tim rezultatom otišao na odmor, ali nakon isključenja Ibrahimovića, samo je jedna momčad 'igrala nogomet'. Milan nije uputio udarac u drugom poluvremenu...
Vidi originalni članak

Inter je pobijedio (2-1) Milan u četvrtfinalu talijanskog kupa u sadržanoj i uzbudljivoj utakmici.

Kakav "Derby della Madonnina", za prste polizati. Sve što možemo vidjeti u jednoj nogometnoj utakmici, vidjeli smo danas na Giuseppe Meazzi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golovi, žuti, crveni, ozljede...no, krenimo redom.

Obje momčadi hrabro su otvorile susret i postavile visok tempo, a bolje se u početku snašao Milan, odnosno Zlatan Ibrahimović.

Dobio je Ibra loptu na rub šesnaesterca, stvorio si mrvicu prostora, ali takvom majstoru ni ne treba više. Preciznim udarcem Handanoviča u 31. minuti za veliko slavlje na klupi 'gostiju'.

Milan se nakon gola povukao, a svoje su šanse 'vrebali' iz kontri. Inter je žestoko pritiskao, ali bez konkretnog učinka. 

Trebalo je proteći još dvije minute kada bi momčadi otišle na odmor, a umjesto toga - kaos. 

IBRINE KRONIKE Isprovocirao Zlatana, a ovaj mu brutalno spustio - statistikom

Romagnoli je žestoko ušao ramenom u Lukakua s namjerom da ga sruši na pod na što je belgijski napadač potpuno izgubio živce. Krenuo se obračunati sa stoperom Milana, a u obranu svojeg suigrača stigao je i Ibrahimović.

Bilo je tu 'sudaranja rogovima' i svakakvih ružnih riječi, no nekako je problem riješen. Ili nije? Jer taman kad su krenuli u svlačionice, Ibra je pozvao Lukakua da mu dođe reći sve što ima, a ovaj je bez ikakva razmišljanja krenuo prema njemu. Sukob većih razmjera zaustavila je klupa Intera, a igrači su 'nagrađeni' žutim kartonima.

FOTO: UMALO SE POTUKLI Ibra poručio Lukakuu da je 'čisto go*no', ovaj poludio pa ispalio: 'Ma je*em tebe i tvoju ženu'

Mnogi su nakon viđenog vjerojatno pohitali u kladionice uplatiti na crveni karton jer vidjelo se da će u nekom trenutku negdje morati 'eruptirati'.

Dogodilo se to nakon tek 13 minuta igre u drugom dijelu. Visoko je Ibra skočio i udario suparničkog igrača. Iako, na prvu nije izgledalo strašno, Valeri mu je odlučio pokazati drugi žuti i poslati ga pod tuš.

A kad je on izašao, nogomet se igrao samo pred Milanovim golom. Redale su se prilike, a onda je srušen Barella u šesnaestercu, a Lukaku je uzeo loptu i odlučio se sportski obračunati sa svojim protivnicima. Zabio je iz penala (71') od prečke, a prije toga je promašio nekoliko prilika.

Mislili smo da smo vidjeli sve, ali nismo. U 80. minuti ozlijedio se sudac Valeri, a kolega je uskočio u zamjenu.

Odolijevao je nekako Milan. Tatarusanu je bio 'pod rafalnom paljbom', ali "nerazzurri" nisu nikako mogli do gola.

Utakmica je produžena deset minuta, a Milan je bio na pragu produžetaka, ali onda se ukazao Christian Eriksen, koji je ušao u igru nekoliko minuta ranije, i predivnim golom iz slobodnjaka 'ugasio' nade Milana.

Baš Eriksen, koji kod Contea dobiva prilike na kapaljku, a praktički je jednom nogom bio na odlasku iz kluba. Možda se sad nešto promijeni...

Perišić je igrao do 67. minute kada ga je zamijenio Lautaro Martinez, a imao je nekoliko solidnih pokušaja. Rebić je ušao umjesto Diaza u 60. minuti i vidi se da je ostavilo posljedica ne igranje nekoliko utakmica.

PROPUŠTA KUP Mandžo ipak neće igrati protiv Intera: Muči ga ozljeda gležnja

Mandžo nije ni konkurirao za susret.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 26.01.2021.

    Ispadose penzici

  • neki tamo lik 26.01.2021.

    Rebić pa daj barem primi loptu i iskoristi tu svoju brzinu čovječe, nemoj biti drvo drveno i još jedan igrač manje

  • neki tamo lik 26.01.2021.

    Rebić uđe i ne napravi ništa osim žutog kartona, veća opasnost da će dobit crveni nego zabit gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare