Obavijesti

Sport

Komentari 43

Zlatan tragičar, Eriksen izbacio Milan pred sam kraj susreta

Zlatan tragičar, Eriksen izbacio Milan pred sam kraj susreta

Milan je poveo (1-0) u prvom poluvremenu i s tim rezultatom otišao na odmor, ali nakon isključenja Ibrahimovića, samo je jedna momčad 'igrala nogomet'. Milan nije uputio udarac u drugom poluvremenu...

Inter je pobijedio (2-1) Milan u četvrtfinalu talijanskog kupa u sadržanoj i uzbudljivoj utakmici.

Kakav "Derby della Madonnina", za prste polizati. Sve što možemo vidjeti u jednoj nogometnoj utakmici, vidjeli smo danas na Giuseppe Meazzi.

Pokretanje videa...

Prvi Mandžukićev intervju u Milanu 04:42

Golovi, žuti, crveni, ozljede...no, krenimo redom.

Obje momčadi hrabro su otvorile susret i postavile visok tempo, a bolje se u početku snašao Milan, odnosno Zlatan Ibrahimović.

Dobio je Ibra loptu na rub šesnaesterca, stvorio si mrvicu prostora, ali takvom majstoru ni ne treba više. Preciznim udarcem Handanoviča u 31. minuti za veliko slavlje na klupi 'gostiju'.

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan

Milan se nakon gola povukao, a svoje su šanse 'vrebali' iz kontri. Inter je žestoko pritiskao, ali bez konkretnog učinka. 

Trebalo je proteći još dvije minute kada bi momčadi otišle na odmor, a umjesto toga - kaos. 

Isprovocirao Zlatana, a ovaj mu brutalno spustio - statistikom
Isprovocirao Zlatana, a ovaj mu brutalno spustio - statistikom

Romagnoli je žestoko ušao ramenom u Lukakua s namjerom da ga sruši na pod na što je belgijski napadač potpuno izgubio živce. Krenuo se obračunati sa stoperom Milana, a u obranu svojeg suigrača stigao je i Ibrahimović.

Bilo je tu 'sudaranja rogovima' i svakakvih ružnih riječi, no nekako je problem riješen. Ili nije? Jer taman kad su krenuli u svlačionice, Ibra je pozvao Lukakua da mu dođe reći sve što ima, a ovaj je bez ikakva razmišljanja krenuo prema njemu. Sukob većih razmjera zaustavila je klupa Intera, a igrači su 'nagrađeni' žutim kartonima.

Ibra poručio Lukakuu da je 'čisto go*no', ovaj poludio pa ispalio: 'Ma je*em tebe i tvoju ženu'
Ibra poručio Lukakuu da je 'čisto go*no', ovaj poludio pa ispalio: 'Ma je*em tebe i tvoju ženu'

Mnogi su nakon viđenog vjerojatno pohitali u kladionice uplatiti na crveni karton jer vidjelo se da će u nekom trenutku negdje morati 'eruptirati'.

Dogodilo se to nakon tek 13 minuta igre u drugom dijelu. Visoko je Ibra skočio i udario suparničkog igrača. Iako, na prvu nije izgledalo strašno, Valeri mu je odlučio pokazati drugi žuti i poslati ga pod tuš.

A kad je on izašao, nogomet se igrao samo pred Milanovim golom. Redale su se prilike, a onda je srušen Barella u šesnaestercu, a Lukaku je uzeo loptu i odlučio se sportski obračunati sa svojim protivnicima. Zabio je iz penala (71') od prečke, a prije toga je promašio nekoliko prilika.

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan

Mislili smo da smo vidjeli sve, ali nismo. U 80. minuti ozlijedio se sudac Valeri, a kolega je uskočio u zamjenu.

Odolijevao je nekako Milan. Tatarusanu je bio 'pod rafalnom paljbom', ali "nerazzurri" nisu nikako mogli do gola.

Utakmica je produžena deset minuta, a Milan je bio na pragu produžetaka, ali onda se ukazao Christian Eriksen, koji je ušao u igru nekoliko minuta ranije, i predivnim golom iz slobodnjaka 'ugasio' nade Milana.

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan

Baš Eriksen, koji kod Contea dobiva prilike na kapaljku, a praktički je jednom nogom bio na odlasku iz kluba. Možda se sad nešto promijeni...

Perišić je igrao do 67. minute kada ga je zamijenio Lautaro Martinez, a imao je nekoliko solidnih pokušaja. Rebić je ušao umjesto Diaza u 60. minuti i vidi se da je ostavilo posljedica ne igranje nekoliko utakmica.

Mandžo ipak neće igrati protiv Intera: Muči ga ozljeda gležnja
Mandžo ipak neće igrati protiv Intera: Muči ga ozljeda gležnja

Mandžo nije ni konkurirao za susret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
TALIJANSKI KUP, ČETVRTFINALE 20.45 , GIUSEPPE MEAZZA, MILANO
Inter
Lukaku 71' (P) Eriksen 90+'
2 : 1
Milan
Ibrahimović 31'
Sortiranje događaja
90+'

Kraaaajjjj. Gotovo jeee. Nakon 100 minuta igre Inter je pobijedio Milan u četvrtfinalu talijanskog kupa.

90+

Gooooool. Eriksen je zabio iz slobodnjaka. Kakav gol danskog reprezentativca kojem Conte ne vjeruje baš previše, ali, eto, sad ga je uveo i pogodio! 

90+

Imat ćemo deset minuta nadoknade. Najvećim dijelom na to je utjecala ozljeda suca Valerija, kojeg je morao zamijeniti kolega. Može li Milan izdržati, barem do produžetaka?

89'

Što je sad promašio Lautaro Martinez. Kessie mu podvalio loptu, ali Argentinac je promašio čisti zicer. Za one koje ne znaju Kessie igra za Milan.. Zna li on to?

87'

Posljednjih 15-ak minuta sve se događa ispred Milanovog gola. Ne mogu "rossoneri" izaći iz svog šesnaesterca. Redaju se prilike, ali još bez konkretnog učinka.

Komentari 43