To je to što me zanima!

Diego Costa klincu prodao foru pa ostao hladan kao špricer...

Costa je sa suigračima prije utakmice odradio uobičajeno pozdravljanje publike, a društvo igračima pravili su mališani. Napadač Atletica susjednom je klincu prodao stari štos
Vidi originalni članak

Španjolski napadač Diego Costa (30) karijeru je izgradio svojim beskompromisnim stilom, žestokim duelima i 'dugim jezikom', a na prijateljskoj utakmici svog Atletica i izraelskog Beitar Jerusalema pokazao je i vrckavu stranu.

Costa je sa suigračima prije utakmice odradio uobičajeno pozdravljanje publike, a društvo igračima pravili su mališani, kako i priliči svakom većem nogometnom događaju u modernoj nogometnoj eri.

Diego se sa 'svojim' klincem lijepo zabavljao, ali je susjednog odlučio malo zadirkivati pa mu je prodao staru foru. S druge strane ga je potapšao po ramenu pa brzo maknuo ruku, a zatim je hladan kao špricer pogledom odlutao prema tribinama. Zbunjeni dječak u nevjerici se okretao, a Costa mu je štos prodao još jednom.

Društvo se nasmijalo, ali Costi sigurno nije bilo do šale jer ne voli gubiti ni na prijateljskoj utakmici. Beitar ih je srušio s 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dičkin Pim 24.05.2019.

    ocekujem jos jedan ovako spektakularan clanak,,svaka cast na trudu,,mora vam se priznat da ste mnogo truda i zalaganja svi zajedno dali i doprinijeli ovome divno clanku..

  • Chosen_one 24.05.2019.

    zzzzzzzzzz

  • 24.05.2019.

    Odlično!!!! Pozdrav profesonalnoj redakciji!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare