To je to što me zanima!

Diletta otkrila tajnu uspjeha: To me oslobađa pritiska i stresa...

Puno putujem, radim dosta reportaža. Novinari na terenu moraju biti u formi. Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna, objasnila je Diletta Leotta
Vidi originalni članak

Jedna od najatraktivnijih sportskih novinarki Diletta Leotta, koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi, za talijanske medije u intervjuu je otkrila tajnu svog uspjeha. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sport, samo sport. Treniram svaki dan minimalno sat vremena - rekla je Diletta.

Leotta je inače voditeljica talijanskog DAZN-a te ima svoju sportsku emisiju na radiju 105. Naime, njezin poslodavac je otkupio  ekskluzivna prava za utakmice talijanske Serije A za domaće tržište stoga je Diletta dobila priliku raditi stručne analize utakmica i govoriti o aktualnim sportskim temama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buddyfit (@buddyfit)

- Puno putujem, radim dosta reportaža. Novinari na terenu moraju biti u formi. Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna - kazala je. 

S obzirom na to da Leotta ima besprijekornu liniju, vidi se da ništa ne prepušta slučaju te da redovitim vježbanjem održava formu. 

- Nezgodno je kada puno sjedite, a ima i tih momenata na poslu, tako da i taj problem možete ispraviti treninzima - objasnila je pa dodala: 

- U teretanu odem kada stignem od obaveza, ali većinom radim kućne vježbe, nekada odradim i jogu koja puno pomaže, pogotovo za stres. 

Talijanka nerijetko na društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a na Instagramu je prati vrtoglavih 8,6 milijuna pratitelja. 

Diletta je inače u vezi s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom koji igra u Newcastle Unitedu. Atraktivna Diletta u kolovozu je proslavila 31. rođendan, a svojevremeno je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom. Nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29tom24ema 03.02.2023.

    Iz dilete nebi vadio

Komentiraj...
Vidi sve komentare