Obavijesti

Sport

Komentari 1

Diletta otkrila tajnu uspjeha: To me oslobađa pritiska i stresa...

Diletta otkrila tajnu uspjeha: To me oslobađa pritiska i stresa...

Puno putujem, radim dosta reportaža. Novinari na terenu moraju biti u formi. Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna, objasnila je Diletta Leotta

VIDEO

Jedna od najatraktivnijih sportskih novinarki Diletta Leotta, koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi, za talijanske medije u intervjuu je otkrila tajnu svog uspjeha. 

Pokretanje videa...

Fatalna Diletta odbila je turskog zavodnika, a šuškalo se i da je Ibrahimovićeva ljubavnica VIDEO

- Sport, samo sport. Treniram svaki dan minimalno sat vremena - rekla je Diletta.

Leotta je inače voditeljica talijanskog DAZN-a te ima svoju sportsku emisiju na radiju 105. Naime, njezin poslodavac je otkupio  ekskluzivna prava za utakmice talijanske Serije A za domaće tržište stoga je Diletta dobila priliku raditi stručne analize utakmica i govoriti o aktualnim sportskim temama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buddyfit (@buddyfit)

- Puno putujem, radim dosta reportaža. Novinari na terenu moraju biti u formi. Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna - kazala je. 

S obzirom na to da Leotta ima besprijekornu liniju, vidi se da ništa ne prepušta slučaju te da redovitim vježbanjem održava formu. 

- Nezgodno je kada puno sjedite, a ima i tih momenata na poslu, tako da i taj problem možete ispraviti treninzima - objasnila je pa dodala: 

- U teretanu odem kada stignem od obaveza, ali većinom radim kućne vježbe, nekada odradim i jogu koja puno pomaže, pogotovo za stres. 

Talijanka nerijetko na društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a na Instagramu je prati vrtoglavih 8,6 milijuna pratitelja. 

Diletta je inače u vezi s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom koji igra u Newcastle Unitedu. Atraktivna Diletta u kolovozu je proslavila 31. rođendan, a svojevremeno je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom. Nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica