To je to što me zanima!

Dimitrov: Guglao sam Zadar da vidim što je lijepo, a što nije...

"U Zadru očekujem jak turnir jer će nastupiti vrhunski igrači.  Marin i Borna su odavde, to daje čar ovome turniru, ljudima je to potrebno", smatra bugarski tenisač koji sudjeluje na Adria Touru u Zadru
Vidi originalni članak

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov stigao je iz Beograda u Zadar. U Đokovićevom gradu bio je u sklopu Adria toura, a nastavak slijedi u našem prekrasnom Zadru ovog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U Zadru očekujem jak turnir jer će nastupiti vrhunski igrači.  Marin i Borna su odavde, to daje čar ovome turniru, ljudima je to potrebno. Guglao sam Zadar da vidim što je lijepo, što nije i jako se veselim nastupu. Hrvatska je sjajna zemlja, lijepo je vidjeti ovo sve i nadam se da ćemo uživati. To je i jedan od razloga zašto sam došao malo ranije - najavio je Bugarin s osmijehom pa dodao kako je ovo ipak natjecanje, makar humanitarno:

KAKO JE STIGAO NOVAK Tata Đoković otkrio: Dogodilo se iznenada, Dijana mi je rekla da nemam baš nikakve obveze

- Moram reći i da iako je turnir humanitarne prirode, želimo vidjeti gdje smo i ući u taj ritam, da vidimo na čemu smo. Bitno je zadržati taj natjecateljski ritam što više - napomenuo je.

STIGAO BUGARIN I Dimitrov se ukazao u Zadru...

- U Beogradu je bilo odlično. Prošlo je puno vremena od posljednjeg puta kada smo se natjecali. Mislim da smo svi jedva čekali vidjeti se. Unatoč tome što se natječemo međusobno, mislim da to ipak prelazi neki nivo iznad. Jedva sam čekao zaigrati s prijateljima i protivnicima. Skupa smo trenirali, htjeli smo vidjeti na čemu smo - rekao je u razgovoru za SK.

DUGO OČEKIVANI SUSRET Biserka će ispuniti želju Noleta! 'Rekao je doći na Baldekin. Ne uspije li, upoznat ću ga u Zadru'

Dimitrov još nije siguran hoće li nastupiti na US Openu.

- Nisam siguran za US Open. Situacija je jako teška, vrlo je nezgodno i moram vidjeti s ostalim igračima. Još ne mogu odlučiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • krokka 18.06.2020.

    Trebo si ti guglati Zadar da vidiš gdje doći, a gdje je bolje samo proći!

  • Malidali1 18.06.2020.

    Istocnjaci mogu samo gledati zadar na guglu iTVu

Komentiraj...
Vidi sve komentare