To je to što me zanima!

Dinamo i Rijeka časte članove: Utakmice će gledati besplatno

Tribine će, barem u prvih nekoliko kola, biti zatvorene za gledatelje, a u Maksimiru i na Rujevici su se potrudili pojačati podršku ispred malih ekrana. Svi pretplatnici imat će pristup internetskom prijenosu
Vidi originalni članak

Odbrojavamo dane do povratka HNL-a 5. lipnja utakmicom Hajduka i Istre na Poljudu. Prije toga ovaj će vikend biti odigran polufinale Kupa, Slaven - Lokomotiva (subota) i Rijeka - Osijek (nedjelja). Do daljnjega sve utakmice bit će bez gledatelja.

Klubovi posljednjih tjedana domišljaju kako se odužiti navijačima koji bi došli na tribine, pogotovo pretplatnicima koji su ostali zakinuti za nekoliko domaćih utakmica do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovce testirali na COVID-19

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Rijeci tako razmišljaju o tome da aktualni pretplatnici imaju popust pri kupnji pretplata za iduću sezonu, a svi njihovi i Dinamovi pretplatnici, kako doznajemo, moći će gledati sve utakmice do kraja sezone. Bez dodatne naknade.

'Modri i 'Bijeli' će, naime, omogućiti za svoje pretplatnike pristup streaming servisu MAXtv To Go gdje će moći gledati televizijske prijenose svih Dinamovih i Rijekinih utakmica do kraja sezone na kanalima Arena Sporta. Detalje će klubovi službeno objaviti u petak.

Momčad Igora Jovićevića u preostalih deset kola igra protiv Varaždina i Lokomotive (u gostima), Slaven Belupa (doma), Gorice (u gostima), Osijeka (doma), Intera i Rijeke (u gostima), Hajduka (doma), Istre (u gostima) i Varaždina (doma).

Najmanje jedna utakmica po kolu i dalje će biti na kanalu Arena Sport 1, koji se emitira putem platforme MAXtv, ali i HNTV-u, koji je dostupan većem broju gledatelja jer ga u ponudi imaju brojni operateri.

Polufinala Kupa bit će u prijenosu na drugom programu Hrvatske televizije i HNTV-a, obje utakmice igraju se od 20.15.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mestar 28.05.2020.

    Kako ce bit besplatno kad ce samo preplatnici moc gledat. To je promo clanak idobro smisljen markentinski za naivne kao i svi ostali promo clanci.

  • 28.05.2020.

    Dakle umjesto kune koliko koštaju ulaznice za dinamo, bude badava sada. Koja ušteda 🤣

  • Hejvusta 28.05.2020.

    Nece ih ni tako niko gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare