To je to što me zanima!

Dinamo ipak odustao od Alana Franca, Argentinci žele 5 mil. €?

Dinamo nije uspio dovesti Sigalija niti Franca, pa u Maksimiru traže novog stopera. Sezona se bliži, a Gvardiol i Šutalo ubrzo će biti prebačeni juniorskoj momčadi za završnicu Uefine Lige mladih...
Vidi originalni članak

Dinamo, čini se, neće dobiti Alana Franca (23). Dapače, kako saznajemo 'modri' su se već povukli iz ovog transfera, čelnike Dinama naljutilo je neozbiljno ponašanje Independientea. Cijela prila, kako to inače biva s Argentincima, bila je prilično zamorna, u Independienteu su nekoliko puta podizali cijenu 23-godišnjeg stopera, pa se Dinamo na koncu odlučio povući iz posla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alan Franco kvalitetan je igrač koji je jasno čelnicima svog kluba poručio kako želi u Dinamo. I Zagrepčani su nekoliko puta podizali ponudu za željenog igrača, na koncu 'zapeli' na onoj od 3,6 milijuna eura. A to Argentincima nije bilo dovoljno, u Independienteu su 'nanjušili novac', pa zatražili 5,1 milijuna eura (šest milijuna dolara). A toliko neće dobiti.

Kako pišu tamošnji mediji, Independiente po prodaji Alana Franca mora uplatiti 20 posto visine transfera na račun njegovog bišveg kluba San Telma. Argentinski prvoligaš dugo je pregovarao i s tim klubom, pokušavao na sve načine izbježi tu klauzulu, ali naravno to im nije pošlo za rukom. I sada za Franca žele barem 6 milijuna dolara, što bi u slobodnom prijevodu bilo oko 5,1 milijun eura.

Jasno, to bi bio najveći transfer u povijesti Dinama, no dvije strane (Dinamo i independiente) nisu blizu konačnog dogovora. Niti će biti. Zoran Mamić u nastavak sezone na stoperskim pozicijama ima Theophilea, Gvardiola, Dilavera, Milića i Šutala, a i dalje je ozlijeđen Perić. Istina, u Dinamu žele još jednog kvalitetnog braniča, a njihovi pokušaji dovođenja Sigalija i Alana Franca nisu urodili plodom. Tko je sljedeći?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • domek12 10.08.2020.

    bajka je zavrsila odlaskom bjelice a dinamo se vraca nazad na stare puteve..kupovati polutalente iz juz ameike silom ih gurati u ekipu i proidavati 30% po visoj cijeni..laku noc nogomet

  • 04.08.2020.

    Maminjo im je rekao, eee neces razbojnice

  • kicovz 04.08.2020.

    Vajlda ni htjel da veliki dio novaca upada u đep mamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare