To je to što me zanima!

Dinamo ispunio Bjeličinu želju: Mislav Oršić novi igrač 'plavih'

Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju, rekao je Oršić
Vidi originalni članak

Dinamo je dobio novo pojačanje, u Maksimir je stigao Mislav Oršić.. Talentirani 25-godišnji krilni igrač stigao je u Zagreb iz južnokorejskog kluba Ulsan Hyundai, a momčadi će se priključiti na okupljanju 18. lipnja. 

Mislav Oršić je rođen u Zagrebu, a karijeru je započeo u Kustošiji. Nakon toga nogometni ga je put odveo u Inter iz Zaprešića, a zatim je igrao za talijanski klub Spezia. Nosio je do sada dres Rijeke, Celja (Slovenija) i Jeonnam Dragonsa (Južna Koreja) i kineskog kluba CC Yatai. Zahvalni igrač je do sada upisao i nekoliko nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske (četiri nastupa, 2013.).

S obzirom na to da je Mislav ''dečko iz Zagreba'', dolaskom u Dinamo ostvarila mu se velika životna želja i njegov dječački san...

- Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb. Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama - završio je Oršić.

Dolazak Mislava Oršića već je dulje vrijeme "na meniju" u Maksimirskoj 128, modri su ovog ofenzivca pokušavali dovesti još na zimu. No, tada nisu uspjeli smekšati čelnike Ulsana na prodaju, dok im je ovoga puta to pošlo za rukom.

Dinamo je, prema nekim informacijama, za dolazak ovog igrača platio milijun (čak i do 1,5 milijuna eura), a zeleno svjetlo za dovođenje Oršića dao je i Nenad Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mali.kasper 26.05.2018.

    Na fm12 postane strašan igrač

  • TheKop10 26.05.2018.

    Liga prvaka zagarantirana!!! Strašno pojačanje!!!!

  • cinquina 25.05.2018.

    Jedini vlak koji nikad ne kasni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare