Obavijesti

Sport

Komentari 45

Dinamo ispunio Bjeličinu želju: Mislav Oršić novi igrač 'plavih'

Dinamo ispunio Bjeličinu želju: Mislav Oršić novi igrač 'plavih'
1

Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju, rekao je Oršić

VIDEO

Dinamo je dobio novo pojačanje, u Maksimir je stigao Mislav Oršić.. Talentirani 25-godišnji krilni igrač stigao je u Zagreb iz južnokorejskog kluba Ulsan Hyundai, a momčadi će se priključiti na okupljanju 18. lipnja. 

Mislav Oršić je rođen u Zagrebu, a karijeru je započeo u Kustošiji. Nakon toga nogometni ga je put odveo u Inter iz Zaprešića, a zatim je igrao za talijanski klub Spezia. Nosio je do sada dres Rijeke, Celja (Slovenija) i Jeonnam Dragonsa (Južna Koreja) i kineskog kluba CC Yatai. Zahvalni igrač je do sada upisao i nekoliko nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske (četiri nastupa, 2013.).

S obzirom na to da je Mislav ''dečko iz Zagreba'', dolaskom u Dinamo ostvarila mu se velika životna želja i njegov dječački san...

- Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb. Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama - završio je Oršić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dolazak Mislava Oršića već je dulje vrijeme "na meniju" u Maksimirskoj 128, modri su ovog ofenzivca pokušavali dovesti još na zimu. No, tada nisu uspjeli smekšati čelnike Ulsana na prodaju, dok im je ovoga puta to pošlo za rukom.

Dinamo je, prema nekim informacijama, za dolazak ovog igrača platio milijun (čak i do 1,5 milijuna eura), a zeleno svjetlo za dovođenje Oršića dao je i Nenad Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića