To je to što me zanima!

Dinamo je dogovorio pojačanje, Urugvajac uskoro na liječničkom

Joaquín Sosa (21), urugvajski stoper koji ima i talijansku putovnicu, trebao bi pojačati obranu "modrih" prije isteka roka za prijavu igrača za Konferencijsku ligu u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa (25) potpisao je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka za Ajax, a njegov prezimenjak, Urugvajac s talijanskom putovnicom Joaquín Sosa (21), trebao bi u ponedjeljak kompletirati posudbu iz Bologne u Dinamo, pišu Sportske novosti.

"Modri" za nju neće platiti nikakvu naknadu, već će moći otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. Sosa prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Jakirovićeva reakcija na ždrijeb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sergeju Jakiroviću hitno trebaju pojačanja u obrani. Dino Perić vratio se nakon ozljede i polako hvata ritam, kao i Boško Šutalo kojemu je Jakirović dao povjerenje po povratku nakon teške ozljede. Bek Stefan Ristovski zato je priučeni stoper zadnjih mjeseci, a Francuz Maxime Bernauer, koji je stigao iz francuskog drugoligaša Paris FC-a, samo prinova.

- Igrači su poskupjeli, to moramo reći. Ono što je nama dostupno nije lako dovesti, ali trudimo se. Nadam se da ćemo do 4.9., jer je dotad prijava za Europu, pojačati se na nekim pozicijama - govorio je trener Dinama nakon ždrijeba Konferencijske lige.

Sosa bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled i potpis, a Dinamo bi ga prije ponoći na utorak trebao i prijaviti za grupnu fazu. Prošle je sezone odigrao 11 utakmica za Bolognu, samo 775 minuta, a u zadnjih pola godine samo jednom, u domaćem remiju protiv Rome 14. svibnja.

Statistika Joaquina Sose u Serie A prošle sezone:

Prijelazni rok u HNL-u traje do petka, a u Maksimiru razmišljaju o pojačanjima i na još nekim pozicijama. No vremena nema puno.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • AmRi 03.09.2023.

    E Dinamo...Aj pošalji skaute na Kvarner, imaš tu oko Opatija, Krka i naravno Krimeja potentnih mladih igrača. Jakire ŠTA DA

  • Washington d Z 03.09.2023.

    Simic standardna rezerva odhebi od dinama

  • Doc Holiday 02.09.2023.

    Kako bi bilo dobro dovesti Grbica iz Athletica pa barem na posudbu. Dobro za Grbica a dobro i za Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare