Obavijesti

Sport

Komentari 59

Dinamo je dogovorio pojačanje, Urugvajac uskoro na liječničkom

Dinamo je dogovorio pojačanje, Urugvajac uskoro na liječničkom
6

Joaquín Sosa (21), urugvajski stoper koji ima i talijansku putovnicu, trebao bi pojačati obranu "modrih" prije isteka roka za prijavu igrača za Konferencijsku ligu u ponedjeljak

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa (25) potpisao je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka za Ajax, a njegov prezimenjak, Urugvajac s talijanskom putovnicom Joaquín Sosa (21), trebao bi u ponedjeljak kompletirati posudbu iz Bologne u Dinamo, pišu Sportske novosti.

"Modri" za nju neće platiti nikakvu naknadu, već će moći otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. Sosa prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Jakirovićeva reakcija na ždrijeb

Pokretanje videa...

Jakirovićeva reakcija na ždrijeb Konferencijske lige 02:11

Sergeju Jakiroviću hitno trebaju pojačanja u obrani. Dino Perić vratio se nakon ozljede i polako hvata ritam, kao i Boško Šutalo kojemu je Jakirović dao povjerenje po povratku nakon teške ozljede. Bek Stefan Ristovski zato je priučeni stoper zadnjih mjeseci, a Francuz Maxime Bernauer, koji je stigao iz francuskog drugoligaša Paris FC-a, samo prinova.

italian soccer Serie A match - UC Sampdoria vs Bologna FC

- Igrači su poskupjeli, to moramo reći. Ono što je nama dostupno nije lako dovesti, ali trudimo se. Nadam se da ćemo do 4.9., jer je dotad prijava za Europu, pojačati se na nekim pozicijama - govorio je trener Dinama nakon ždrijeba Konferencijske lige.

Sosa bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled i potpis, a Dinamo bi ga prije ponoći na utorak trebao i prijaviti za grupnu fazu. Prošle je sezone odigrao 11 utakmica za Bolognu, samo 775 minuta, a u zadnjih pola godine samo jednom, u domaćem remiju protiv Rome 14. svibnja.

Statistika Joaquina Sose u Serie A prošle sezone:

Prijelazni rok u HNL-u traje do petka, a u Maksimiru razmišljaju o pojačanjima i na još nekim pozicijama. No vremena nema puno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju