To je to što me zanima!

Dinamo krenuo po novog igrača iz francuske lige i to - besplatno

Riječ je o jednom od najboljih igrača Clermonta, a dres reprezentacije nosio je 28 puta te u klubu ima ugovor do kraja lipnja ove godine, a dobru riječ o maksimirskom klubu mogao bi dati i bivši igrač Dinama
Vidi originalni članak

Nakon što je iz druge francuske lige u maksimirsku svlačionicu stigao stoper Maxime Bernauer (24), 'modri' žele nastaviti sa 'šopingom' u Francuskoj, samo u elitnom rangu. A ovaj put su 'zagrizli' za ofenzivca i suigrača bivšeg dinamovca Komnena Andrića (27), 'desetku' Clermonta i reprezentativca Tunisa Saifa-Eddinea Kaouija (28).

'MODRI' DOVELI STOPERA Bio je cimer s Mbappéom, sad je prvo ljetno pojačanje Dinama!

Riječ je o jednom od najboljih igrača Clermonta, a dres afričke reprezentacije nosio je 28 puta te u klubu ima ugovor do kraja lipnja ove godine, ili još tri tjedna. Po Transfermarktu vrijedu 1.5 milijuna eura, ali 'modri' nisu jedini zainteresirani.

Plaća ne bi trebala biti problem, ako se ne pojavi netko tko će 'odriješiti' kesu, a možda bi mogao pomoći i srpski napadač s kojom dobrom riječi o aktualnom hrvatskom prvaku.

HNL MERCATO Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

Bilo kako bilo, 'modri' su zainteresirani za spomenutog veznjaka koji bi mogao postati drugi nogometaš iz francuske lige koji u ovom prijelaznom roku stiže na Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dovla25 14.06.2023.

    Daš za Kačevendu i Stojkovića 10milja,za sezonu ih prodaš za 20 i svi sretni i zadovoljni.Pa nek vele Mamiću da im posudi ak nemaju uz 10% kamate.

  • mlisac 14.06.2023.

    kupuju robu s greškom, idu putevima hajduka, nesposobni, kakav je to igrač koji ništa ne košta?

  • Otočanin 14.06.2023.

    To je ta reputacija i veze koje ima Šimić? Te igraće što on nalazi može i moja baba naći... Sve ovo vodi tome da Hajduk bude prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare