To je to što me zanima!

'Lokosi' zaustavili 'modre': VAR poništio gol Majeru za pobjedu

Nogomataši Lokomotive i Dinama odigrali su 1-1 u Kranjčevićevoj. Modri su stigli u prednost preko Ivanušeca da bi stvari poravnao Aliyu. Kolinger je tukao u prečku, a vidjeli smo i poništen pogodak Majera nakon VAR-a
Vidi originalni članak

U susretu 10. kola Prve HNL, sudaru prvaka i doprvaka, Dinamo i Lokomotiva su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro pozdravio dinamovce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledajući položaj na ljestvici prošlog prvenstva bio je to okršaj dviju najboljih momčadi, no ove sezone Lokomotiva nudi skromne rezultate i gradski derbi je dočekala na začelju ljestvice.

Dinamo je poveo u osmoj minuti golom Luke IvanušecaKastrati je prošao po krilu te povratnom loptom uposlio Ivanušeca koji je pogodio suprotni kut za vodstvo 'modrih'.

Lokomotiva je bila korak do izjednačenja u 37. minuti, no Kolinger je pogodio prečku nakon dobre lopte Aliyua. Pet minuta kasnije domaćin je ipak izjednačio. Moharrami je poklonio loptu suparniku, a Kallaku odlično asistirao Aliyua, koji je zabio pored nemoćnog Livakovića.

Hrvatski prvak je u 49. minuti golom Lovre Majera stigao do nove prednosti, no radost gostiju kratko je trajala. Sudac Strukan je nakon pregleda video snimke VAR-a poništio pogodak zbog zaleđa.

U 71. minuti opasno je zaprijetio Kastrati no pucao je pored Lokomotivina gola, a u 80. minuti je odličnu priliku imao Kallaku, ali je i on bio neprecizan.

Dinamo se nakon 10. kola nalazi na prvom mjestu s 23 boda dok se Lokomotiva osvojenim bodom maknula s dna ljestvice i neslavno mjesto prepustila Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 232

  • TheKop10 01.11.2020.

    VAR je napravio svoje i to protiv “filijale” koja se odmaknula s dna ljestvice!! Svaka čast na “poštenju”!!

  • Individua 01.11.2020.

    Dinamo ima dresove od Rijeke

  • 01.11.2020.

    Uvijek isto nakon evropskih dvoboja. U leru s dosta novih igrača. I Lokosi su se digli.. Steta zbog svih problema koje su imali u ovom dijelu sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare